aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Εμπόδιο που οφείλουν να ξεπεράσουν

Απόλλων: Εμπόδιο που οφείλουν να ξεπεράσουν

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η ισοπαλία ήταν αποτέλεσμα ανεπιθύμητο για τον Απόλλωνα στον αγώνα με την ΑΕΛ και αυτό φάνηκε αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι από την αντίδραση τόσο του προπονητή όσο και των παικτών. Το παιχνίδι ανήκει πλέον στο παρελθόν. Όσο και αν συζητούν στο Κολόσσι την κατάληξη του αγώνα, αυτή προφανώς δεν αλλάζει, βλέποντας άπαντες μπροστά και δη την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής.

Επόμενος σταθμός η Λάρνακα και το γήπεδο της ΑΕΚ, με τους κιτρινοπράσινους να είναι το εμπόδιο που οφείλουν οι κυανόλευκοι να ξεπεράσουν. Το κίνητρο σαφώς μεγάλο και δυνατό, κάτι που πρέπει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο με την παρουσία των παικτών. Ο Απόλλων θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει σε τροχιά επίτευξης του στόχου.

Στα δύο τελευταία ματς οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έβγαλαν θέληση και πάθος και αυτά τα στοιχεία καλούνται να καταθέσουν και την Παρασκευή στο «ΑΕΚ Αρένα». Στα επόμενα παιχνίδια ο Απόλλων έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά ή και να κερδίσει θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Να μην ξεχνάμε πως θα παίξει με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει Ομόνοια, Ανόρθωση, ενώ η Ομόνοια θα τα πει με ΑΕΛ, ΑΕΚ. Άρα βαθμολογικές απώλειες θα προκύψουν, οπότε οι κυανόλευκοι έχουν την ευκαιρία να ανέβουν βαθμολογικά αν κάνουν το απόλυτο. Και από εκεί που είναι σε μειονεκτική θέση, να βρεθούν σε αποστολή βολής από την πρώτη θέση.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει αφού η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι την Παρασκευή. Ο Πετράκης περιμένει μόνο τον Βασιλείου, ο οποίος πιθανόν να είναι αποστολή. Εκτός επιλογών θα είναι σε άλλο ένα παιχνίδι ο Γκεριέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ