aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δύσκολο να γίνει ασφαλής πρόβλεψη για τον Ρομπέρζ

Απόλλων: Δύσκολο να γίνει ασφαλής πρόβλεψη για τον Ρομπέρζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΡΩΓΙΟΥ

Δεν είναι εύκολο να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος επιστροφής του Βαλεντίν Ρομπέρζ. Όπως αναφέρθηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο τραυματισμός του είναι δύσκολος. Θα συνεχίσει για μερικές ακόμη εβδομάδες την αποθεραπεία του. Επί του παρόντος, η τεχνική ηγεσία δεν τον υπολογίζει. Αρχές Ιανουαρίου, οι γιατροί που τον παρακολουθούν στο Βέλγιο και στην Κύπρο θα επανεξετάσουν την κατάστασή του. Μόνο αν είναι έτοιμος ο Γάλλος θα επιστρέψει.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Επενδύουν σ’ αυτόν και στον πλουραλισμό

Το θετικό είναι πως ανέβηκαν αγωνιστικά  οι Ατίλα Σάλαϊ  και Βαχίντ Σελίμοβιτς. Πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις και από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζονται ανεβασμένοι. Παράλληλα ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Έκτορ Γιούστε. Με τον Γάλλο η αμυντική γραμμή θα είναι πολύ δυνατή.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Το σύνθημα από τον Νίκο Κίρζη

Στην ομάδα της Λεμεσού, γενικώς, έχουν εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα δώσει τη μάχη για την υλοποίηση των στόχων έως το φινάλε, κάνοντας εν τέλει περήφανο τον κόσμο του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ