aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δύο παίκτες που ξεσηκώνουν τον κόσμο!

Απόλλων: Δύο παίκτες που ξεσηκώνουν τον κόσμο!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αποτελεί γεγονός για τον Απόλλωνα πως δυο από τις προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι έχουν «πιάσει» και για καλά μάλιστα. Ο Ντιέγκο Αγκίρε, που φανερώνει πολλά προσόντα, είτε ως ακραίος αριστερός μπακ είτε ως εξτρέμ στην ίδια πλευρά. Ο άλλος είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος κάνει φανταστικά πράγματα στο γήπεδο, παίζοντας από τα δεξιά. Δημιουργεί και συνάμα σκοράρει ο Ελλαδίτης επιθετικός.

Και οι δύο έχουν πείσει πως θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό τον Απόλλωνα να υλοποιήσει τους στόχους του. Τα τελευταία δύο καλοκαίρια υπήρχε μια δυστοκία στους κυανόλευκους σε ό,τι αφορά τις μετεγγραφές, καθώς αρκετοί από τους νέους δεν κατάφεραν να δώσουν αυτά που ήθελαν όλοι στην ομάδα της Λεμεσού. Βέβαια δεν είναι μόνο ο Αγκίρε κι ο Γιαννιώτας που αποδίδουν καλή μπάλα. Και οι Εμπιντά, Γκακπέ και Ενσούε άφησαν καλές εντυπώσεις όσο έπαιξαν έως τώρα.  Άρχισε καλά και ο Σάλαϊ, ενώ υποσχέσεις δίνει και ο Καρ. Το πρωτάθλημα μπαίνει στα βαθιά και τώρα, που δεν υπάρχουν υποχρεώσεις στην Ευρώπη, θα γίνεται και σωστότερος διαμοιρασμός αγωνιστικών λεπτών στους ποδοσφαιριστές.

Επανερχόμενοι στους Αγκίρε και Γιαννιώτα, αυτό που διαπιστώνει εύκολα κάποιος είναι η άριστη αγωνιστική τους κατάσταση. Ο Ισπανός όταν παίζει ως ακραίος αμυντικός, αλλά και οι επελάσεις του είναι μια διαρκής απειλή. Τρανό παράδειγμα η εξαιρετική του ενέργεια στο πρώτο γκολ με τον Ολυμπιακό. Κέρδισε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και κοντά στη γραμμή, σήκωσε το κεφάλι και είδε μόνο τον Γιαννιώτα, ο οποίος με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Τέτοιες ενέργειες ξεσηκώνουν τον κόσμο και δημιουργούν φάσεις που ισοδυναμούν με μισό γκολ. Ο Γιαννιώτας με τις ενέργειές του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, οποίος, κακά τα ψέματα, δεν καλοείδε την κίνηση απόκτησής του. Αυτός, όμως, τους κέρδισε με το σπαθί του και αυτό φαίνεται στις αντιδράσεις των οπαδών του Απόλλωνα. Ο Ελλαδίτης έγινε ήδη μέλος της ομάδας και δεν θα αργήσει να ρίξει και άλλα γκολ ξεσηκώνοντας τον κόσμο στις κερκίδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ