aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δύο παικταράδες, είναι και πάλι εδώ

Απόλλων: Δύο παικταράδες, είναι και πάλι εδώ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ξεκούραση τέλος. Ο Σωφρόνης Αυγουστή παραχώρησε τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας έτσι να τους επιβραβεύσει για την προσπάθειά τους στα τελευταία παιχνίδια, όμως χθες τους περίμενε στο Κολόσσι για να τους υπενθυμίσει πως τους περιμένουν σημαντικά παιχνίδια.

Η προετοιμασία επικεντρώνεται στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Αλκή, στο οποίο είναι το φαβορί, όμως δεν παρασύρονται αφού ξέρουν πως μόνο με σοβαρότητα και συγκέντρωση μπορούν να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς. Μετά το παιχνίδι με τους κυανέρυθρους, ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λάτσιο (29/11) και αμέσως μετά (3/12) το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Οι κυανόλευκοι, έχουν μπροστά τους μεγάλες προκλήσεις και ο Αυγουστή έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του, πρώτα για το πώς θα αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και μετά με ποιους ποδοσφαιριστές θα παρατάσσει την ομάδα του. Με την Αλκή δεν θα έχει διαθέσιμους τους Γιούστε, Καραγιόλ, Ρομπέρζ, Βασιλείου και Μάρκοβιτς, έχει όμως ετοιμοπόλεμους τους Μπρου και Σουμά, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είναι εκτός λόγω μυϊκών τραυματισμών. Και οι δύο ξεπέρασαν το πρόβλημά τους και το ερχόμενο Σάββατο (19.00) θα κληθούν να πάρουν θέση βασικού.

Το παιχνίδι με την Αλκή είναι μια ευκαιρία και για τους δύο να επανέλθουν δριμύτεροι, αφήνοντας πίσω τους τραυματισμούς. Ποντάρει πολύ και στους δύο ο Κύπριος τεχνικός, όμως δεν βοήθησαν ακόμη όσο θα ήθελε. Ο Ρίτσαρντ Σουμά, μετρά συνολικά 313 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ξεκίνησε ως βασικός σε τρία παιχνίδια και σε άλλα δύο αγωνίστηκε ως αλλαγή. Ο Κέβιν Μπρου, άρχισε ως βασικός απέναντι στο Παραλίμνι, πετυχαίνοντας και δύο γκολ, ενώ ως βασικός ήταν και στο ματς με την Ομόνοια, αλλά στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε. Μετρά συνολικά στο πρωτάθλημα 135 λεπτά συμμετοχής.

Αν και δύο ξεπεράσουν εντελώς τα πρόβλημά τους, θα αποτελέσουν δύο εσωτερικές προσθήκες. Τα δείγματα της ποδοσφαιρικής τους ποιότητας είναι εξαιρετικά, μένει μόνο να απελευθερωθούν από τους τραυματισμούς και να παρουσιάσουν μόνιμα καλό πρόσωπο. Και οι δύο είναι εξαιρετικοί, με τον Σουμά, να δίνει ανάσες στον Βασιλείου, που σε πολλά παιχνίδια ξεπερνά τον εαυτό του για να είναι συνεπής, ενώ ο Μπρου διαθέτει ποιότητα και εμπειρία και είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά. Εκτός από τους ρόλους που μπορεί να αναλάβει στη μεσαία γραμμή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο κέντρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ