aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δύο οι επιλογές για τον κόουτς

Απόλλων: Δύο οι επιλογές για τον κόουτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με παροπλισμένους τους Γκόμες και Βασιλείου, η αριστερή πλευρά στην άμυνα του Απόλλωνα είναι «πληγωμένη». Ο Σωφρόνης  Αυγουστή καλείται να βρει άμεσα τη λύση και δεν αποκλείεται να επιστρατεύσει τον Στυλιανού.

Υπάρχει όμως και ο Γιώργος Πελαγίας (φώτο), ο οποίος μπορεί να ατύχησε στο ματς του πρωταθλήματος με την Ανόρθωση, με το αυτογκόλ που σημείωσε, όμως μπορεί να βοηθήσει. Εκτός από στόπερ, στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και στην Κέρκυρα είχε αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ.

Στο τελευταίο παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο, ο τεχνικός του Απόλλωνα χρησιμοποίησε τον Πελαγία στο αριστερό άκρο και τα πήγε πολύ καλά. Ο Κύπριος μπακ αποκτήθηκε για να βοηθήσει. Έχει προσόντα, μπήκε στο κλίμα της ομάδας και με τις υποχρεωτικές απουσίες που υπάρχουν, μπορεί να βοηθήσει τον Απόλλωνα. Ο 31χρονος αμυντικός μπορεί να πάρει τις ευκαιρίες του και ο Αυγουστή φαίνεται πως τον υπολογίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ