aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δυναμική διεκδίκηση του τίτλου

Απόλλων: Δυναμική διεκδίκηση του τίτλου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, ξέροντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, κατανοεί πως εάν ο Απόλλων νικήσει αύριο την ΑΕΚ, θα πρόκειται για απόδειξη αφύπνισης και διεκδίκησης του τίτλου μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν να βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι κυανόλευκοι έπιασαν ψηλό επίπεδο απόδοσης σε πολλά παιχνίδια, όμως οι δύο κολλητές ισοπαλίες τους, με την Ανόρθωση και την ΑΕΛ, είχαν ως συνέπεια τη βαθμολογική υποχώρηση. Ενδεχόμενη τρίτη σερί απώλεια πιθανό να αυξήσει την απόσταση τους από την πρώτη θέση.

Η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, σήμερα το απόγευμα στο Κολόσσι, θα καταδείξει και τις προθέσεις του τεχνικού του Απόλλωνα ενόψει ΑΕΚ. Αναμένεται η επάνοδος του Χάμπου Κυριάκου ενώ πιθανολογείται και η επιλογή του Γκιέ Γκιέ ως βασικού. Αν υπάρξει και τρίτη αλλαγή, σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΛ, αυτή θα έχει να κάνει με τον Γκόμες, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Βασιλείου. Από εκεί και πέρα, όποιοι κι αν αποφασιστεί να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου, θα έχουν ένα και μοναδικό στόχο: να στήσουν μπλόκο στην ΑΕΚ και να την κερδίσουν.

Ο Απόλλων υπέστη απώλειες στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Έχασε δύο βαθμούς από την Ανόρθωση και μαζί τον Σεμέδο, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή δύο επιπρόσθετων αγωνιστικών. Έχασε άλλους δύο βαθμούς στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ, στο οποίο κυνήγησε το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο λεπτό σώζοντας τον ένα βαθμό. Ο Αυγουστή και οι συνεργάτες του δούλεψαν πολύ τα τελευταία εικοσιτετράωρα για να προετοιμάσουν κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές.

Επίσης, θα γίνει και ανάλυση του παιχνιδιού των αντιπάλων τους. Οι κυανόλευκοι θα μελετήσουν το πώς εκτελούν φάουλ και κόρνερ οι αντίπαλοί τους, το πώς βγαίνουν στην κόντρα, ενώ θα γίνουν συστάσεις για να προσεχθούν οι παίκτες που σουτάρουν εκτός περιοχής. Έχει γίνει ενδελεχής έλεγχος του τρόπου παιχνιδιού της ΑΕΚ ώστε οι κυανόλευκοι να ξέρουν πώς θα την αντιμετωπίσουν ώστε να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Το παιχνίδι του Απόλλωνα ξεκινά από την αμυντική συμπεριφορά. Το μηδέν παθητικό είναι ο βασικός στόχος, γιατί από εκεί αρχίζουν όλα. Με καθαρό μυαλό στην άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, οι παίκτες του Αυγουστή θα διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη στα πλέι οφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ