aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Διπλό» και φουλ για ντέρμπι

Απόλλων: «Διπλό» και φουλ για ντέρμπι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για τον Απόλλωνα, το ζητούμενο σε κάθε ματς είναι η νίκη. Το σημερινό παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» με την Αλκή κρύβει παγίδες, όμως οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται πανέτοιμοι για να φτάσουν στο «διπλό», το οποίο θα είναι ωφέλιμο από κάθε άποψη. Είναι σημαντικό για τους κυανόλευκους να επιστρέψουν στις νίκες μετά το 0-0 με την ΑΕΛ και παράλληλα να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο ματς που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ.

Δεν αποκλείεται, αναλόγως των αποτελεσμάτων των τελευταίων δύο αγωνιστικών της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, με νίκη την τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Λεμεσού να αρχίσει τη διαδικασία στα πλέι οφ από την κορυφή, Ωστόσο, όποια κι αν είναι η αφετηρία για τον Απόλλωνα στη Β’ φάση, ο στόχος θα είναι στο τέλος της σεζόν να βρίσκονται στην πρώτη θέση και να πανηγυρίσουν τον τίτλο πρωταθλήματος.

Οι κυανόλευκοι είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για την τελική τους αντεπίθεση. Είναι το φαβορί απέναντι στην Αλκή και θα θελήσουν με την εμφάνισή τους να το επιβεβαιώσουν. Γνωρίζουν πως, η αντίπαλός του θα προσπαθήσει να αντισταθεί σθεναρά και γι’ αυτό θα ψάξουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους βοηθήσει να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, έχει προετοιμάσει όσο καλύτερα γινόταν την ομάδα του, για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα και να φθάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο αρχικό σχήμα θα επανέλθουν οι Ρομπέρζ και Σατσέτι, θα είναι όμως εκτός ο Βασιλείου. Πιθανό στην αποστολή να βρεθεί ο Φοπαλά, ίσως και ο Γιούστε για λόγους ψυχολογίας.

Όσον αφορά στις επιλογές για το αρχικό σχήμα, αναμένεται να είναι οι ακόλουθες: Κάτω από τα δοκάρια ο Βάλε και στα άκρα της άμυνας οι Πέδρο και Ουεντραόγκο και στο κέντρο της άμυνας οι Ρομπέρζ και Σελίμοβιτς. Στη μεσαία γραμμή, οι Κυριάκου, Σατσέτι και Παπουλής. Στην επίθεση, στην κορυφή ο Μάγκλιτσα και στα άκρα οι Ζελάγια και Σαρδινέρο.

Στο ματς του Α’ γύρου που έγινε στο Τσίρειο, ο Απόλλων επιβλήθηκε εύκολα της Αλκής με 3-0. Δυο γκολ πέτυχε ο Περέιρα και ένα ο Φοπαλά. Τότε η ομάδα της Λεμεσού είχε «σκοτώσει» το ματς από το ημίωρο αφού είχε προηγηθεί με 2-0. Αυτό θα επιδιώξει και σήμερα, κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ