aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Διπλάσια η βαθμολογική συγκομιδή!

Απόλλων: Διπλάσια η βαθμολογική συγκομιδή!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο Απόλλων είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα είναι η μοναδική ομάδα που είναι αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. O Απόλλων είναι έτοιμος για την μεγάλη υπέρβαση στη φετινή περίοδο, να κατακτήσει το πρωτάθλημα αφού αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για την ομάδα του Αυγουστή.

Οι γαλάζιοι στην περσινή αντίστοιχη περίοδο, δηλαδή μετά από οκτώ αγώνες, είχαν καταφέρει να μαζέψουν 10 βαθμούς. Φέτος, μετρούν τη διπλάσια βαθμολογική συγκομιδή αφού έχει ήδη συγκεντρώσει 20 βαθμούς. Η πορεία του Απόλλωνα δείχνει πως είναι σαφώς βελτιωμένος και ήδη η αύξηση του βαθμολογικής συγκομιδής «φωνάζει» πως οι γαλάζιοι είναι σε καλό δρόμο για την ολοκλήρωση του μεγάλου στόχου τους.

Το ζητούμενο στον Απόλλωνα είναι να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο που χάραξε στο ξεκίνημα της σεζόν, με τα ίδια θετικά αποτελέσματα που θα τον οδηγήσουν στην ποδοσφαιρική τους «Ιθάκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ