aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Διπλά προσεχτικός και κυρίως υποψιασμένος

Απόλλων: Διπλά προσεχτικός και κυρίως υποψιασμένος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης, δεν παρασύρεται από την κακή εμφάνιση της ΑΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπως λέει στους στενούς συνεργάτες του, η ήττα στο Μακάρειο Στάδιο είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει ως επιπλέον καμπανάκι και, ενδεχομένως, η επικείμενη αντίπαλος να παρουσιαστεί πολύ πιο προσηλωμένη στο σημαντικότατο παιχνίδι της Κυριακής. Επομένως, λάμβανε που λάμβανε σοβαρά υπόψη τη συμπολίτισσα ομάδα, μετά το πρόσφατο «χαστούκι» που δέχθηκε τη λαμβάνει υπόψη πολύ πιο σοβαρά.

Ο Ελλαδίτης κόουτς εννοείται πως έχει ολοκληρωμένη άποψη για την ΑΕΛ και θεωρεί ότι η μάχη του Τσιρείου είναι πολύ πιθανό να κριθεί στις λεπτομέρειες. Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, το κάθε λάθος στοιχίζει διπλά και ενδεχομένως να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Όσο η άμμος από την κλεψύδρα του χρόνου αδειάζει τόσο τα πάντα μετρούν και έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Με βάση τις μέχρι στιγμής ενδείξεις, ο Πετράκης δεν προτίθεται να πάρει αυξημένα ρίσκα στο ντέρμπι της Λεμεσού. Δηλαδή, θα παρουσιάσει μία ενδεκάδα που δεν θα έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Για να ακριβολογούμε, ο Κρητικός κόουτς αμφιταλαντεύεται για δύο θέσεις και δη κατά πόσο θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Νικολά Ντιγκινί και Φλορεντίν Ματέι σε επίθεση και κέντρο, αντίστοιχα. Ο Γάλλος φορ εάν κι εφόσον κριθεί πανέτοιμος για 90λεπτο, τότε αυτομάτως θα αυξήσει τις πιθανότητες για ενδεκάδα, ενώ ο δεύτερος συνηθίζει να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει λύσεις. Επομένως, εάν έφτασε η ώρα του Ρουμάνου χαφ για το αρχικό σχήμα, η απόφαση ανήκει στον καθ’ ύλην αρμόδιο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχει την πολυτέλεια ο Απόλλων να συμβιβαστεί με μετριότητες και, κυρίως, να ξαναρίξει στον κάλαθο ένα ολόκληρο ημίχρονο. Κάτι που έκανε σε προηγούμενα παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ