aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δίνει τα… ρέστα του για Ντιγκινί

Απόλλων: Δίνει τα… ρέστα του για Ντιγκινί

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο κύβος ερρίφθει και η διοίκηση του Απόλλωνα θα προχωρήσει σε δύο μετεγγραφές. Είναι απαραίτητη η ενίσχυση μετά τους τραυματισμούς, που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλά και τη μάστιγα με τις κίτρινες κάρτες. Έχει εντοπιστεί ένας μέσος με επιτελικά προσόντα, ενώ εξακολουθεί να είναι «ζεστό» το ενδιαφέρον για τον Νικολά Ντιγκινί.

Χθεσινές πληροφορίες  αναφέρουν πως οι κυανόλευκοι θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, καθώς, θεωρούν πως είναι μια περίπτωση που θα βοηθήσει την ομάδα τους.  Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Άρης κέρδισε με 4-2, ο 31χρονος επιθετικός δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Ο Ντιγκινί παραμένει ο πρώτος μετεγγραφικός στόχος για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του Απόλλωνα, όμως σε περίπτωση που δεν προχωρήσει, υπάρχει και άλλη επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Survivor, από μπάλα και θέμα χόρτασαν…

Στις δύο θέσεις, του επιτελικού μέσου και του επιθετικού κρίνεται επιτακτική η ανάγκη της ενίσχυσης, κάτι που φάνηκε έντονα στα τελευταία παιχνίδια. Στο προψεσινό παιχνίδι, έδωσε το παρών του και ο Αλεξ Ντα Σίλβα, ο οποίος πλέον ενεργεί σαν ατζέντης. Δεν αποκλείεται να έχει εισηγηθεί κάποια περίπτωση στη διοίκηση του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ