aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δικαίωση, ικανοποίηση και υποδέχεται ως πρώτος τον ΑΠΟΕΛ

Απόλλων: Δικαίωση, ικανοποίηση και υποδέχεται ως πρώτος τον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρώτος ο Απόλλων! Η απόφαση του αθλητικού δικαστή δικαίωσε τους κυανόλευκους στην ένσταση που κατέθεσαν κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση για τη συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο. Ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης κατακύρωσε τον συγκεκριμένο αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του Απόλλωνα.

Παράλληλα στην Ανόρθωση επιβλήθηκε επιπλέον αφαίρεση 6 βαθμών από την πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Η επιμονή της διοίκησης Νίκου Κίρζη έφερε το χθεσινό αποτέλεσμα. Δεν ήταν και οι καλύτερες μέρες αυτές που πέρασαν στην ομάδα της Λεμεσού, όμως από τη στιγμή που διαπιστώθηκε παρατυπία, επέμειναν στην ένσταση και δικαιώθηκαν.

Διαβάστε επίσης: Παρέμβαση Ντίμη Κίρζη για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Μετά την πιο πάνω απόφαση, η ομάδα του Αυγουστή ανέβηκε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με 47 βαθμούς. Η είδηση έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους διοικούντες τον Απόλλων και τον κόσμο της ομάδας. Πλέον, οι κυανόλευκοι έχουν τώρα την ευκαιρία με νίκη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο να ξεφύγουν του αντιπάλου τους στους τέσσερις βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Δελτίο υγείας Ουζόχο: Σκέψου το… ξεγίνεται!

Μια αγωνιστική πριν το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, ο Σωφρόνης Αυγουστή βλέπει την ομάδα του να είναι πρώτη και στόχος θα είναι να παραμείνει μέχρι τέλους στην πρωτοπορία. Είναι ένα πλεονέκτημα σε μια σημαντική περίοδο του πρωταθλήματος και αν μάλιστα κερδίσει το προσεχές ντέρμπι, θα αρχίσει τα πλέι οφ από θέση οδηγού και με την ψυχολογία στα ύψη ώστε να δώσει την τελική «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου. Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να ανεβάσουν την απόδοσή τους.

Διαβάστε επίσης: «Είναι πολλά τα αυτογκόλ, Ανδρέα μου»!

Στις δύο τελευταίες εμφανίσεις, με την ΑΕΛ αλλά και με την Αλκή, η απόδοση δεν ήταν τόσο καλή, όμως υπάρχει η δικαιολογία των μαζεμένων απουσιών. Τώρα, όμως, όλα είναι διαφορετικά και δεν θα θελήσουν να κλοτσήσουν την ευκαιρία, αλλά να κρατήσουν μέχρι τέλους την πρωτοπορία. Όλη την περίοδο οι εμφανίσεις σε Κύπρο και Ευρώπη «φώναζαν» για την ποιότητα και την αξία της ομάδας, όμως για να έχει αξία η πορεία της ομάδας θα πρέπει να παραμείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ