aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Διαψεύδουν στη Θεσσαλονίκη για τον Λάζαρο

Απόλλων: Διαψεύδουν στη Θεσσαλονίκη για τον Λάζαρο

Κατηγορηματικά διαψεύδουν οι άνθρωποι του Άρη Θεσσαλονίκης τα περί ενδιαφέροντος της ομάδας τους για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος βρίσκεται σε επαφές με τον Απόλλωνα.

Τα μετεγγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών, πολλά. Ειδικά στον Άρη ακόμη περισσότερα όπως γράφεται σε ρεπορτάζ στην Ελλά, καθώς οι «κίτρινοι» θα προχωρήσουν σε πολλές κινήσεις διαφοροποιώντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους. Όσο «τρέχουν» αυτές οι προσπάθειες, προκύπτουν και παίκτες που προτείνονται και τελικά δεν απασχολούν. Ένας εξ αυτών φαίνεται πως είναι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως τόνιζαν απ’ την ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον έμπειρο ακραίο μεσοεπιθετικό. Ούτε πρόκειται να υπάρξει όπως χαρακτηριστικά έλεγαν. Παρότι ο 33χρονος δεν έχει βρει οριστικά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και το κασέ του είναι άκρως προσιτό, στον Άρη όπως λένε δεν έχουν ασχοληθεί και κοιτάνε αλλού για τα «φτερά» της επίθεσης.

Βασική προτεραιότητα είναι σαφώς ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός με τον οποίο οι «κίτρινοι» τα έχουν βρει, αλλά πρέπει να επέλθει συμφωνία και με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι δεν υπολογίζουν τον αριστεροπόδαρο άσο, όμως δεν είναι διατεθειμένοι απλά να τον αφήσουν να φύγει…

Πέρα απ’ τον Ματέο, αν δεν υπάρξει ανατροπή με παραμονή του Μπρούνο Γκάμα, τότε ο Άρης θα κινηθεί μάλλον και για ακόμη έναν ακραίο μεσοεπιθετικό. Ο οποίος πάντως δε θα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τουλάχιστον όπως τονίζουν απ’ την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ