aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Διαδικτυακές συνεντεύξεις με πρωτοκλασάτους προπονητές

Απόλλων: Διαδικτυακές συνεντεύξεις με πρωτοκλασάτους προπονητές

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Επικεντρωμένη παραμένει η διοίκηση του Απόλλωνα στην εξεύρεση του προπονητή. Όπως πληροφορούμαστε, ο Νίκος Κίρζης, σε συνεργασία με στενούς του συνεργάτες, άρχισε τις συνεντεύξεις με υποψήφιους για τη θέση του προπονητή. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο πρόεδρος του Απόλλωνα έχει ξεκινήσει το τελευταίο 48ωρο έναν κύκλο συνεντεύξεων μέσω skype έτσι ώστε να δει και να συνομιλήσει με κόουτς οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει με βάση τις επιτυχίες που είχαν σε προηγούμενες ομάδες.

Από τη στιγμή που οι συνεντεύξεις με προπονητές βρίσκονται σε εξέλιξη, δεν θα αργήσει και η επιλογή του εκλεκτού που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Ο Νίκος Κίρζης ξέρει καλά πως η εν λόγω επιλογή είναι κομβικής σημασίας για την πρόοδο των κυανόλευκων και δη την προσπάθεια που θα καταβληθεί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος. Ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά, όπως διαρρέει από το ΔΣ του Απόλλωνα, οπότε η επιλογή του τεχνικού πρέπει να θεωρείτε πρωτοκλασάτη. Φυσικά μια τέτοια επιλογή μπορεί να αποδειχτεί και χρονοβόρα, ωστόσο ο πρόεδρος των κυανόλευκων δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει.

Από την άλλη στις 22 Ιουλίου είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση του Απόλλωνα στον 2ο προκριματικό γύρο της νέας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης Κόνφερενς Λιγκ. Επομένως, αν υπολογίσουμε πως η προετοιμασία ξεκινά τουλάχιστον έξι εβδομάδες νωρίτερα, μάλλον μέχρι και το τέλος της άλλης εβδομάδας θα πρέπει να ανακοινωθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ