aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δένει τον Γιοβάνοβιτς στο Κολόσσι!

Απόλλων: Δένει τον Γιοβάνοβιτς στο Κολόσσι!

Ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς θα υπογράψει σύντομα τριετές συμβόλαιο με τον Απόλλωνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της σερβικής ιστοσελίδας Sportklub.rs. Όπως αναφέρεται, οι τελευταίες λεπτομέρειες συμφωνήθηκαν την περασμένη Παρασκευή.

«Η προσφορά του Απόλλωνα, που μου παρουσίασε εγκαίρως, ήταν καθοριστική και με σαφή θέση των διοικούντων τον σύλλογο: ο τίτλος παραμένει προτεραιότητα. Η οικογενειακή απόλαυση στον κυπριακό ήλιο, η ενίσχυση της ομάδας και οι μέγιστοι στόχοι, έφεραν ένα γρήγορο “ναι” εκ μέρους μου», επιβεβαίωσε ο Σέρβος ο τερματοφύλακας.

Γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ. Στη συνέχεια των δηλώσεών του, αναφέρεται στην έλευση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, καθώς και στον καημό για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ο Απόλλωνα περιμένει τον τίτλο για 15 χρόνια και η δεύτερη θέση της περασμένης σεζόν κρίθηκε ως αποτυχία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαμορφώθηκε σαφής στόχος τον Μάιο για επίθεση με στόχο τον θρόνο του πρωταθλητή. Με κάθε κόστος», τόνισε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ