aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

Απόλλων: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ποιες τρεις νίκες στα ισάριθμα φετινά ματς απέναντι στον Ολυμπιακό; Ποιο αήττητο σερί εννέα αγώνων (έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες) από τα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου; Στον Απόλλωνα, παραμερίζουν τα στατιστικά και όσα απορρέουν από αυτά, δηλώνοντας συγκεντρωμένοι και κυρίως αποφασισμένοι να περάσουν με επιτυχία τις σημερινές εξετάσεις απέναντι στους μαυροπράσινους ώστε να ρίξουν… ζαριά-τίτλου στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην Ομόνοια.

Η δίψα για να στεφθούν πρωταθλητές για πρώτη φορά μετά το 2006, εννοείται πως είναι τεράστια στους κυανόλευκους. Κάτι που αυτομάτως ανεβάζει τους παλμούς και εκτοξεύει την αδρεναλίνη. Ωστόσο, η ορμή που εμφανίζουν, σε καμία περίπτωση δεν θέλει ο Γιάννης Πετράκης να οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια τους παίκτες του. Ζητεί ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή από όλους, προκειμένου να καμφθεί η αντίσταση του μαχητικού και πάντοτε επικίνδυνου Ολυμπιακού, στο τελευταίο ματς για την τρέχουσα σεζόν στο Τσίρειο.

Ο Ελλαδίτης κόουτς δεν υπολογίζει στους Βαλεντίν Ρομπέρζ και Ζοάο Πέδρο που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών. Επίσης, εκτός επιλογών είναι οι τραυματίες Νικολά Ντιγκινί και Γιώργος Βασιλείου. Στα θετικά για τον προπονητή του Απόλλωνα είναι οι επιστροφές των Ιωάννη Πίττα και Γιάννη Πίττα, όμως οι πιθανότητες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα δεν είναι το μέρος τους.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, ο κόουτς των κυανόλευκων προσανατολίζεται στον σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς κάτω από την εστία, τους Ντόναλτ Γκεριέ και Ανδρέα Φιλιώτη στα άκρα ενώ ως παρτενέρ του Έκτορ Γιούστε αναμένεται πως θα είναι ο Φάνος Κατελάρης.

Οι Χάμπος Κυριάκου, Τζόρτζε Ντένιτς θα αποτελέσουν σε άλλο ένα παιχνίδι το δίδυμο στο χώρο της μεσαίας γραμμής και λίγο πιο μπροστά τους θα κινείται ο Φλορεντίν Ματέι. Στη γραμμή κρούσης θα βρίσκονται οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Μπακαλί Νταμπό, με τον τρίτο ποδοσφαιριστή που θα τους πλαισιώσει να αποτελεί ερωτηματικό. Επιλογές και προφανώς υπάρχουν, με πρώτη στη σχετική λίστα του Τσάρλισον Μπένσοπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ