aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν τον λυγίζουν!

Απόλλων: Δεν τον λυγίζουν!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανεξάρτητα από τις απουσίες που θα έχει αύριο ο Απόλλων, ο στόχος του απέναντι στην Ανόρθωση είναι μόνο η νίκη. Εννέα ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται, αλλά με όσους έχουν απομείνει, οι κυανόλευκοι της Λεμεσού θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν την αντίπαλό τους.

Πιο πολύ, την τεχνική ηγεσία καίνε οι απουσίες στο αριστερό άκρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή. Ο Πελαγίας θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα, ενώ ένα άλλο από τα κενά θα καλυφθεί από τον Σεμέδο. Η προσοχή της τεχνικής ηγεσίας είναι στους απόντες και ειδικότερα στον Χάμπο Κυριάκου, ενόψει του τελικού κυπέλλου.

Ο νεαρός διεθνής κάνει αγώνα δρόμου για να αποθεραπευτεί και βάσει ενδείξεων θα είναι έτοιμος μέχρι τις 24 του Μάη. Όσον αφορά τον Βασιλείου, «τρέχει» κι αυτός για να προλάβει τον τελικό. Ο Γκόμες, που αποτελεί την άλλη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, δεν θα προλάβει. Πιθανό να είναι έτοιμος και ο Στυλιανού, ενώ οι κυανόλευκοι περιμένουν τα καλά νέα από τον ΚΟΑ, αν θα μπορεί ο Γκιέ Γκιέ να τεθεί στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή.

Αν οι κυανόλευκοι δεν καταφέρουν να διατηρήσουν ακέραιες τις πιθανότητές τους για την κατάκτηση του τίτλου μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα επικεντρωθούν στο να διατηρήσουν το στέμμα του κυπελλούχου. Το θέλουν και πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. «Θέλουμε ένα πρωτάθλημα και μας λείπει πολύ, όμως και το κύπελλο είναι ένας ιδιαίτερος θεσμός και δεν θα τον αφήσουμε να περάσει έτσι», είχε δηλώσει πριν από μία εβδομάδα στο «Goal» ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής. Και στις 24 του Μάη η ομάδα της Λεμεσού θα τα δώσει όλα για το τρόπαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ