aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν τον φοβίζει η Ομόνοια (πρόβλημα με Ενσούε)

Απόλλων: Δεν τον φοβίζει η Ομόνοια (πρόβλημα με Ενσούε)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων αναγνωρίζει τις δυσκολίες που θα συναντήσει αύριο (18:00) στο γήπεδο της «νέας» Ομόνοιας. Μετά από πολλά χρόνια, οι κυανόλευκοι θα δώσουν ματς στη Λευκωσία μπροστά από αρκετό κόσμο των πρασίνων, όμως αυτό ουδόλως τρομάζει ή δημιουργεί συναίσθημα που θα επηρεάσει την απόδοσή τους. Άλλωστε, οι κυανόλευκοι έχουν πλέον τόσες εμπειρίες από δύσκολες έδρες στην Ευρώπη.

Μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση πριν από το αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια, θα αποφασίσει ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς ποιους θα χρησιμοποιήσει. Πλην του Περέιρα και του Ενσούε που κάνει αγώνα δρόμου λόγω ενόχλησης στο γόνατο (θα ξεκαθαρίσει σήμερα εάν θα είναι στην αποστολή), οι άλλοι είναι έτοιμοι, ακόμη και ο Ρομπέρζ που είχε χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από την αρχή της εβδομάδας «παίζει» μάλιστα το σενάριο, να αγωνιστεί από την αρχή ο Σατσέτι. Η έγνοια του νέου προπονητή του Απόλλωνα, ο οποίος πολύ νωρίς μπήκε στα βαθιά, είναι να παρουσιαστεί η ομάδα του με σωστή τακτική, κυρίως μεσοαμυντικά, καθώς διαπιστώθηκαν αδυναμίες την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Πάφος FC.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, έχει μάθει αρκετά γύρω από την ομάδα του, όμως το πιο σημαντικό για να φτάσει στο διπλό και να μπει δυναμικά στον κύκλο των ντέρμπι (θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια εκτός έδρας την ΑΕΚ και την Ανόρθωση), είναι οι ποδοσφαιριστές του να είναι συγκεντρωμένοι και να  βγάλουν πάθος.

Η άμυνα χρειάζεται «υποστήριξη» από τους μέσους και αν η δραστηριότητα των ποδοσφαιριστών που θα επιλεγούν από την τεχνική ηγεσία, είναι σε ψηλά επίπεδα, θα ελπίζει η ομάδα της Λεμεσού, πως θα φτάσει στο διπλό. Ο Απόλλων, φανέρωσε πολλές δυνατότητες και ανεξάρτητα, των άτυχων αποτελεσμάτων με την Αϊντχόφεν (που είναι καιρός να πάψουν να τον κυνηγούν), είναι σε θέση να υλοποιήσει τους φετινούς του στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ