aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν θέλουν να προτρέχουν, ένα-ένα τα πράγματα…

Απόλλων: Δεν θέλουν να προτρέχουν, ένα-ένα τα πράγματα…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Απόλλωνα λένε πως δεν θέλουν να προτρέχουν. Παίρνουν με τη σειρά τα πράγματα, χωρίς να θέλουν να προκαταλάβουν αποφάσεις. Εξάλλου, το κλίμα που είχε διαμορφωθεί πριν από την πρόσφατη Άτυπη Γενική Συνέλευση, μέσα σε ένα 24ωρο άλλαξε και όλα είναι πλέον πιθανά όσον αφορά στην επανεκκίνηση.

Περιμένουν την ετοιμασία πρωτοκόλλου, τη συζήτηση που θα γίνει επί του συγκεκριμένου με την Κυβέρνηση και ακολούθως, την τελική απόφαση που θα λάβει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ. Επομένως, μέχρι την Παρασκευή υπάρχει δρόμος να διανυθεί. Συν τοις άλλοις, επί της παρούσης, ουδείς μπορεί να γνωρίζει εάν η μπάλα θα στηθεί εκ νέου στη σέντρα για τη συνέχιση και ολοκλήρωση των εγχώριων διοργανώσεων. Η επιστροφή στις προπονήσεις ανά γκρουπ, δεν σημαίνει αυτομάτως την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Από τη στιγμή που παραμένει ακόμα ανοικτό το ενδεχόμενο για να συνεχιστούν οι διοργανώσεις, η διοίκηση Νίκου Κίρζη κάνει λίγη ακόμα υπομονή. Ο πρόεδρος τα έχει πει επισταμένως με τους συνεργάτες του όσον αφορά στη μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών και την κατάλληλη στιγμή θα έχει κατ΄ιδίαν επαφές ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για το διάστημα που προέκυψε lockdown στο ποδόσφαιρο.

Στη διοίκηση κρατούν στο παρόν στάδιο κλειστά τα χαρτιά τους, θέλουν οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν προσηλωμένοι στην καθημερινή εκγύμναση στο Κολόσσι και όταν κριθεί ότι πρέπει να ενημερωθούν για τη μισθοδοσία, αυτό θα γίνει, ελπίζοντας πως θα εισπράξουν από όλους κατανόηση.

Ξέχωρα από τα πιο πάνω, στον Απόλλωνα κινούνται στη… γραμμή των ομάδων που υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα να έρχονται διαιτητές από άλλες χώρες σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ