aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν θα το επιτρέψει ο Νίκος Κίρζης...

Απόλλων: Δεν θα το επιτρέψει ο Νίκος Κίρζης…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η κατάσταση πάει να ξεφύγει στον Απόλλωνα, που δείχνει ανήμπορος να σηκώσει κεφάλι και να επιστρέψει στις καλές ημέρες. Η ήττα του περασμένου Σαββάτου από την ΑΕΛ (1-2) ήρθε σερί από το 0-1 στο Δασάκι από τον Εθνικό και ανέδειξε ακόμη πιο πολύ τα προβλήματα που μαστίζουν την ομάδα της Λεμεσού.

Εντούτοις, οι «εντός των τειχών» είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τα πράγματα να εξελιχθούν ακόμη πιο αρνητικά. Ο πρόεδρος των κυανόλευκων, Νικος Κίρζης, και ο προπονητής τους, Σωφρόνης Αυγουστή, δεν είναι διατεθειμένοι θα επιτρέψουν να συνεχιστεί η κατάσταση με την αγωνιστική πτώση της ομάδας τους.

Οι διαρροές περί προστριβών μεταξύ ποδοσφαιριστών είναι έντονες, αλλά μπορεί και λίγο παραποιημένες. Σημασία έχει πως κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει. Πρώτο μέλημα της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι να ηρεμήσουν την κατάσταση και να επιβάλουν την πειθαρχία στο Κολόσσι.

Ο Κύπριος προπονητής, από την πλευρά του, είναι παθιασμένος με τη δουλειά του και δεν θα αφήσει τίποτε στην τύχη. Όσοι έχουν όρεξη θα μείνουν μαζί του, όσοι δεν μπορούν θα φύγουν. Ο Ιανουάριος πλησιάζει και οι αλλαγές είναι πλέον δεδομένες στον Απόλλωνα, το θέμα όμως είναι τι θα γίνει μέχρι τότε.

Μέσα από τις υποχρεώσεις που ακολουθούν θα διαφανεί κατά πόσο μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση. Υπάρχουν στη μέση οι λεπτές ισορροπίες, με την τάση κάποιων ποδοσφαιριστών να τα θέλουν όλα δικά του. Η σιδηρά πειθαρχία των τελευταίων χρόνων πάει να χαθεί και αν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα, ίσως χαθεί η σεζόν πολύ νωρίς.

Ο Απόλλων έχει μπροστά του δύσκολο δρόμο, όμως αν έγκαιρα ληφθούν αποφάσεις και αν παρθούν έγκαιρα δραστικά μέτρα που θα αλλάξουν την κατάσταση, ίσως προλάβει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ