aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν συμβιβάζονται...

Απόλλων: Δεν συμβιβάζονται…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως για να έχουν αντίκρισμα οι τελευταίες νίκες του Απόλλωνα, κυρίως αυτές επί των ΑΕΚ και Ανόρθωσης, θα πρέπει να μην έχει απώλεια στο σημερινό παιχνίδι με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η νίκη θα είναι ο μοναδικός στόχος και με κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν συμβιβάζονται οι κυανόλευκοι.

Από τη μια θα σταθεροποιήσουν τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα και θα συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους, ενώ από την άλλη θα υποδεχθούν την Ομόνοια στις 4 Ιανουαρίου με άλλο αέρα και ψυχολογία.

Τα προβλήματα των κυανόλευκων με τις απουσίες είναι γνωστά, όμως ο Σωφρόνης Αυγουστή πιστεύει πως έχει τις λύσεις για να αντεπεξέλθει η ομάδα του στις δυσκολίες. Λόγω καρτών δεν υπολογίζονται οι Σελάγια και Μάρκοβιτς, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι Κυριάκου και Γκακπέ. Αντιθέτως, έχουν πολλές πιθανότητες να επανέλθουν οι Γιούστε και Περέιρα, γεγονός που θα βοηθήσει στον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Διαβάστε επίσης: Με τον κόσμο στο πλευρό του

Με βάση τα δεδομένα και τις επιλογές που έχει η τεχνική ηγεσία, ο Μολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην τριάδα της άμυνας, θα είναι οι Γιούστε, Σάλαϊ και Σελίμοβιτς. Στη μεσαία γραμμή, θα είναι ο Σατσέτι με τον Πέδρο, αριστερά ο Αγκίρε και δεξιά ο Γιαννιώτας. Στην κορυφή θα είναι Πίττας, δεξιά ο Περέιρα και αριστερά ο Παπουλής.

Ο Απόλλων σε ακόμη ένα παιχνίδι θα ακολουθήσει κατά πάσα πιθανότητα το 3-4-3. Μπορεί όμως να δούμε και διαφοροποιημένο σχήμα με τον Αντωνιάδη στην τριάδα της άμυνας, αν δεν αρχίσει ο Γιούστε ή να δούμε και τον Βασιλείου στο αρχικό σχήμα, με τον Αγκίρε να αγωνίζεται πιο μπροστά.

Οι ποδοσφαιριστές του Αυγουστή είναι πανέτοιμοι για όλες τις δυσκολίες και για να φτάσουν στο αποτέλεσμα που θέλουν θα χρειαστεί συγκέντρωση και πάθος, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο του. Προέχει το μηδέν στην άμυνα και αυτό, όπως φάνηκε, μπορεί να το πετύχει με βάση όσα έδειξαν οι κυανόλευκοι στα τελευταία παιχνίδια. Η σταθερότητα στην άμυνα, όπως και η ποιότητα στη μεσαία και την επιθετική γραμμή, αποτελούν τα δυνατά όπλα του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ