aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν περνάει από το μυαλό κανενός

Απόλλων: Δεν περνάει από το μυαλό κανενός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλων και το προχθεσινό 2-0 επί του Εθνικού στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου είναι καλό σκορ και πλέον μένει να παρουσιαστούν σοβαροί και συνεπείς οι ποδοσφαιριστές στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης στο Δασάκι για να βρεθούν στα ημιτελικά.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν δυνατά στις αρχές των δύο ημιχρόνων, σημείωσαν τα δύο τους τέρματα και το μόνο που απομένει είναι να σφραγίσουν την πρόκριση στον δεύτερο αγώνα. Η διάκριση στο κύπελλο είναι από τους βασικούς στόχους της ομάδας της Λεμεσού.

Οι κυανόλευκοι, ωστόσο, επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Έχουν μείνει πίσω, κινδυνεύουν να πέσουν και κάτω από την τέταρτη θέση, οπότε το ζητούμενο αύριο με τη Δόξα είναι οι τρεις βαθμοί. Δεν είναι μυστικό πως υπάρχει απογοήτευση από τις τελευταίες αποτυχίες και μόνο η επάνοδος στις νίκες θα διαμορφώσει ένα καλύτερο σκηνικό. Το θέαμα στις εξέδρες δεν ήταν και το καλύτερο προχθές, καθώς κοντά στους 800 ήταν οι φίλοι του Απόλλωνα.

Αυτό με τις ήττες παρατράβηξε στους κυανόλευκους και πλέον για να διαμορφωθεί νέα κατάσταση, θα πρέπει η ομάδα να συνέλθει πλήρως από τον λήθαργο που είχε περιέλθει. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, όταν ρωτήθηκε προχθές, ανέφερε πως και ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους των τελευταίων αποτελεσμάτων. Πιστώνει όμως την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, πως θα βρουν τον καλό εαυτό τους και θα κυνηγήσουν τους στόχους τους.

Για να είμαστε απόλυτα ρεαλιστές, αν υποθέσουμε πως η μάχη για τον τίτλο μοιάζει πολύ δύσκολο να κερδηθεί, ως πρώτος στόχος ξεπροβάλλει η συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ, είτε διά μέσου του πρωταθλήματος είτε μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου. Εδώ πλέον εστιάζεται η προσοχή. Γιατί, αν ο Απόλλων δεν καταφέρει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που κάνει ανελλιπώς από το καλοκαίρι του 2013, τότε θα είναι αποτυχία. Κάτι τέτοιο δεν περνάει από το μυαλό κανενός στο Κολόσσι και ελπίζουν ότι όλων η απόδοση θα ανέβει και πως στη συνέχεια θα πάρουν βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ στο κύπελλο θα πάνε μέχρι το τέρμα κατακτώντας το τρόπαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ