aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Αυγουστή

Απόλλων: Δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Αυγουστή

Σε ένα παιχνίδι, όπως το προχθεσινό με την ΑΕΛ, με την αντίπαλο δηλαδή να μην αφήνει ελεύθερους διαδρόμους, αυτό που χρειάζεται ο Απόλλων είναι και τις ατομικές ενέργειες. Μια μόνο καταγράφηκε στο 87’, όταν ο Καραγιόλ πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου, διένυσε απόσταση 50 μέτρων και αποφεύγοντας  όποιον έβρισκε μπροστά του, έπιασε το σουτ, βρίσκοντας τον Πρόσεκ σε ετοιμότητα. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Απόλλων δεν σκόραρε.

Δεν έκαναν το κάτι παραπάνω ούτε ο Μπρου, ούτε ο Περέιρα. Ειδικότερα ο Αργεντινός ήταν σκιά του ποδοσφαιριστή που είχαμε  θαυμάσει στις πρώτες αγωνιστικές και στους αγώνες της Ευρώπης. Ούτε ο Ζελάγια βοήθησε όταν μπήκε αλλαγή, ενώ ο Μαγκλίτσα όταν πέρασε στη μεσαία γραμμή (είχε βγει ο Παπουλής) «εξαφανίστηκε» από τον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός ότι δεν έγιναν πολλές φάσεις είναι κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Αυγουστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ