aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν πάνε πουθενά οι Μάρκοβιτς και «Πάπου»

Απόλλων: Δεν πάνε πουθενά οι Μάρκοβιτς και «Πάπου»

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό για τους φίλους του Απόλλωνα. Η διαπίστωση είναι πως η ομάδα που είχε βρεθεί στο Κολόσσι τα προηγούμενα χρόνια έκανε τον κύκλο της και θα φτιαχτεί μια νέα, πιο νεανική και απαιτητική.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ εδώ και καιρό αναλύει το υφιστάμενο ρόστερ και παράλληλα, διαπιστώνοντας τα κενά, ψάχνει τρόπους για να χτίσει την ομάδα σύμφωνα με τα δικά του «θέλω». Αυτή την ώρα ο Τσόρνιγκερ έχει στη διάθεσή του τους Γιοβάνοβιτς, Γκεριέ, Ρομπέρζ, Ντένιτς, Νταμπό, Παπουνασβίλι, Μάρκοβιτς. Ποδοσφαιριστές που λαμβάνουν θέση στον Κατάλογο Α. Οι δύο τελευταίοι, Παπουνασβίλι και Μάρκοβιτς, παρά το γεγονός πως γράφτηκε πολλάκις πως η θέση τους στην ομάδα είναι επισφαλής, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα συμβόλαιά τους είναι κλειστά και χωρίς ρήτρα αποχώρησης. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει θέμα να λυθεί η συνεργασία των δυο ποδοσφαιριστών με τον Απόλλωνα.

Ο νέος Απόλλων θα χρειαστεί ίσως και περισσότερες από δέκα μετεγγραφές και είναι δεδομένο πως τα περισσότερα από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας έχουν υπογράψει με τους κυανόλευκους και θα είναι στο Κολόσσι με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Οι Χάρης Μαυρίας, Μπασέλ Τζάρντι είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συνάψει συνεργασία με την ομάδα της Λεμεσού και θα δώσουν το «παρών» τους στο ξεκίνημα της νέας περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτή την ώρα ο Απόλλων είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει άλλες τρεις με τέσσερις μετεγγραφές. Παράλληλα με τις ενέργειες του νέου προπονητή, υπάρχει και μια ομάδα ανθρώπων στην Κύπρο που εργάζεται στα θέματα του προγραμματισμού και είναι θέμα χρόνου να προκύψουν οριστικές συμφωνίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ