aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν ιδρώνει τ’ αφτί του Κίρζη

Απόλλων: Δεν ιδρώνει τ’ αφτί του Κίρζη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Απόλλωνα κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό με  οποιονδήποτε προπονητή, κινώντας αυτομάτως τις διαδικασίες για το τελικό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και όχι μόνο. Επί της παρούσης, ωστόσο, δεν το έπραξαν και έχουν τους λόγους τους. Επιμένουν και περιμένουν προκειμένου να φέρουν στο προπονητικό κέντρο εκείνον τον τεχνικό που θα έχει τα απαιτούμενα εφόδια ώστε να βάλει τη σφραγίδα του, οδηγώντας τον Απόλλωνα στην πολυπόθητη Ιθάκη.

Στη σχετική λίστα, όπως πληροφορούμαστε, βρίσκονται καλές επιλογές και επομένως, ξέχωρα από το οικονομικό σκέλος, απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί ώστε να προκύψει συμφωνία.  «Ψάχνω τον καλύτερο προπονητή», ήταν -υπενθυμίζουμε- το χαρακτηριστικό σχόλιο του Νίκου Κίρζη, δείγμα των ξεκάθαρων προθέσεών του.

Είναι διατεθειμένος να κάνει λίγη ακόμα υπομονή, το αργότερο μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, προτού λάβει την τελική απόφαση. Είναι γι΄αυτό, εξάλλου, που δεν ιδρώνει το αφτί του επειδή πέρασαν κιόλας δύο εβδομάδες μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» με τον Γιάννη Πετράκη. Οι παίκτες που θα έφευγαν έτσι κι αλλιώς ενημερώθηκαν, ενώ για τους υπόλοιπους που υπάρχει πιθανότητα να αποδεσμευτούν θα ενημερωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες αφού πρώτα δώσει την έγκριση το νέο «αφεντικό» στο Κολόσσι. Όσο για τις προσθήκες; Τον επόμενο μήνα θα ανοίξει για τα καλά η αγορά.

Από τη στιγμή που ο Νίκος Κίρζης έχει πάρει πάνω του την υπόθεση προπονητής, εννοείται πως πολύ δύσκολα «γλιστρούν» ονόματα υποψηφίων. Εδώ που τα λέμε, κι αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας, άλλα δεν υπήρξαν ποτέ στη λίστα του προέδρου και άλλα απλά εξετάστηκαν. Ουσιαστικά, η ταυτότητα των κόουτς που βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής πυραμίδας αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό και, όπως όλα δείχνουν, η ανακοίνωση του κόουτς θα σκάσει σε ανύποπτο χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ