aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν είχε ποτέ τόσες επιλογές στα δεξιά

Απόλλων: Δεν είχε ποτέ τόσες επιλογές στα δεξιά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Γιάννης Γιαννιώτας έχει αρχίσει να κάνει την απόσβεση των λεφτών που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του. Ο Ελλαδίτης επιθετικός ήταν εξαιρετικός με τους Ιρλανδούς, άξιζε ένα γκολ που δεν ήρθε από ατυχία, ενώ είχε συμμετοχή στο πρώτο.

Εμφανίζεται πολύ ομαδικός, βοηθάει επιθετικά, αλλά και αμυντικά όταν η ομάδα του τον χρειάζεται και γενικά στο πρόσωπό του ο Απόλλων βρήκε έναν εξαιρετικό ακραίο επιθετικό με ποιότητα, ομαδικό πνεύμα και απόλυτα προσαρμοσμένο σε αυτά που θέλει ο προπονητής του. Πίσω από αυτόν είναι ο Ιωάννης Πίττας, ο Ζοάο Πέδρο, αλλά και ο Εμίλιο Ενσούε.

Τόσες πολλές επιλογές στη δεξιά πλευρά δεν είχε ποτέ η ομάδα της Λεμεσού. Ο τελευταίος έχει δηλωθεί στον κατάλογο για τους αγώνες με την Αούστρια και είναι ξεκάθαρο πως πλησιάζει το παιχνίδι που θα δούμε τον Ισπανό είτε να ξεκινάει βασικός είτε να μπαίνει ως αλλαγή. Και οι τέσσερις επιλογές που έχει ο Σωφρόνης Αυγουστή του δίνουν τεράστιο πλεονέκτημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ