aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν μπαίνουν σε παζάρια

Απόλλων: Δεν μπαίνουν σε παζάρια

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Δύο είναι τα κεφάλαια που απασχολούν έντονα στον Απόλλωνα τη δεδομένη στιγμή. Η ενίσχυση του ρόστερ και ο σημαντικός αγώνας με την Ανόρθωση που θα διεξαχθεί την Κυριακή. Πρόκειται για σημαντικότατο 90λεπτο, το οποίο θα διαμορφώσει αναλόγως την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Στο μετεγγραφικό κομμάτι στο περίμενε είναι ο Απόλλων για τη δεύτερη προσθήκη του Ιανουαρίου. Αν και όλα κυλούσαν ομαλά με τον Ελμπά Ρασάνι, τις τελευταίες ώρες ο ποδοσφαιριστής ζητά χρόνο ώστε να εξετάσει και άλλες προτάσεις που έχουν προκύψει. Οι γαλάζιοι έχουν ξεκαθαρίσει στην πλευρά του παίκτη πως δεν θα μπουν στη διαδικασία του πλειστηριασμού και ότι η πρόταση που έγινε στον παίκτη δεν διαφοροποιείται. Την ίδια ώρα, στον Απόλλωνα κοιτάζουν και άλλες επιλογές παικτών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Ρασάνι. Πρέπει όμως στην ομάδα της Λεμεσού να είναι προετοιμασμένοι για όλα. Ο Ρασάνι εξακολουθεί να είναι στην κορυφή της λίστας για τη θέση του αριστερού μπακ-χαφ, αλλά πλέον η λίστα ανανεώνεται, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο ο Γκεόργκι Παπουνασβίλι θα είναι στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του και να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την ένταξή του στην ομάδα της Λεμεσού. Το νέο απόκτημα του Απόλλωνα έλυσε τη συνεργασία του με τη Σαραγόσα και εντός των επομένων ωρών θα είναι στο νησί μας για να σφραγίσει με την υπογραφή του τη συμφωνία με την ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο προπονητικό τιμ περιμένουν να δουν την αντίδραση του Ντιέγκο Αγκίρε στις προπονήσεις και αν θα μπορέσει να είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής στο Τσίρειο. Φυσικά και να είναι απόλυτα έτοιμος ο Αγκίρε, δεν σημαίνει πως θα πάρει θέση βασικού. Ο Ατίλα Σάλαϊ είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως και ως ακραίος αμυντικός, οπότε δεν θα υπάρξει κανένα θέμα αν χρειαστεί να παίξει για ακόμα μια αναμέτρηση στο άκρο της άμυνας.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση του Απόλλωνα κρατά στάση αναμονής για τον Μαγυάρο αμυντικό αφού ενδιαφέρον υπάρχει, πλην όμως δεν βιάζονται να προχωρήσουν τις επαφές με τους ενδιαφερόμενους. Ο λόγος είναι απλός: Η παρουσία και η ποιότητα του Σάλαϊ αυτή τη χρονική περίοδο ανεβάζει τη δυναμική των γαλάζιων. Όπως λένε οι πληροφορίες μας, ακόμα και αν προκύψει πώληση τον Ιανουάριο για τον Ούγγρο, η διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας θα επιδιώξει να τον κρατήσει στο δυναμικό της με τη μορφή του δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ