aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν αρκούν οι προβλέψεις

Απόλλων: Δεν αρκούν οι προβλέψεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο στόχος για τον Απόλλωνα είναι ξεκάθαρος στο σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα: «Διπλό» στο Μακάρειο (19:00 Cytavision 1) για να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση που κάνει το τελευταίο διάστημα και να πλησιάσει κι άλλο τους πρωτοπόρους. Οι «κυανόλευκοι» είναι ανώτεροι από την αντίπαλό τους σε όλους τους τομείς, αλλά δεν φτάνουν οι προβλέψεις, οι θεωρίες και τα ευχολόγια. Άλλωστε, το έκανε ξεκάθαρο ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή, στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου πως, το ματς χρειάζεται σοβαρότητα. Οι ποδοσφαιριστές του δεν θα πρέπει να υποπέσουν σε λάθη και να μην επιτρέψουν στην αντίπαλο τους να βρει το δρόμο για τα δίκτυα.

Η αμυντική και μεσαία γραμμή καλούνται να κάνουν καλή δουλειά και από εκεί και πέρα, με υπομονή θα δημιουργηθούν οι ευκαιρίες για να φτάσουν στα δικά τους γκολ. Το καλό κλίμα και η διάθεση θα βοηθήσουν τον Απόλλωνα να πάρει αυτό που θέλει και να κοιτάξει με αισιοδοξία τη συνέχεια. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, εκτός πλάνων θα είναι οι τραυματίες Ρομπέρζ και Ψύχας, όπως και ο τιμωρημένος με κάρτες Παπουλής. Ο τεχνικός του Απόλλωνα, θα ρίξει από την αρχή στο παιχνίδι τους Σελάγια και Γιαννιώτα, που δεν είχαν ξεκινήσει με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: «Παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε…»

Οι δύο τελευταίοι κρίνονται απαραίτητοι για την επιθετική γραμμή της ομάδας τους. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ενδεκάδα του Απόλλωνα θα αποτελείται σχεδόν από τους ίδιους που είχαν ξεκινήσει βασικοί με τους «γαλαζοκίτρινους». Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μολ, δεξιά θα είναι ο Πέδρο και στην απέναντι πλευρά ο Αγκίρε. Στα στόπερ θα είναι ο Ενσούε, ο Γιούστε και Σάλαι και στη μεσαία γραμμή οι Χ. Κυριάκου και Μάρκοβιτς. Στην κορυφή θα είναι ο Σελάγια, δεξιά ο Γιαννιώτας και αριστερά ο Γκακπέ. Κάπως έτσι θα παραταχθεί ο Απόλλων, με το 3-4-3 χωρίς να αποκλείεται να δούμε από την αρχή έναν από τους Σαρδινέρο ή Πίττα.

Ο Απόλλων καλείται να κάνει καλό παιχνίδι και να μην επιτρέψει σε κανένα σημείο του αγώνα στην Δόξα να δημιουργήσει κινδύνους. Οι «κυανόλευκοι» είναι πλήρεις σε όλες τις γραμμές. Μπορεί να επιβάλλεται κάποια ενίσχυση για να έχουν πιο πολλές απαιτήσεις στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όμως για τον αποψινό αγώνα, έχουν πολλές επιλογές και άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα είναι αποτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ