aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν αλλάζει τη «συνταγή» ο κόουτς

Απόλλων: Δεν αλλάζει τη «συνταγή» ο κόουτς

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Πάντα μια διακοπή των επίσημων υποχρεώσεων γεννά ερωτηματικά για το πώς θα παραταχθούν οι ομάδες. Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε στον Απόλλωνα, ο οποίος είναι χωρίς αγώνα από τις 29 Αυγούστου και δη τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν. Είναι λοιπόν ακόμα μεγαλύτερο το ερωτηματικό για την ομάδα της Λεμεσού αφού πέραν από τη διακοπή, έχει και νέο τεχνικό.

Ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι που θα κρατήσει έως τον Μάιο και θέλει να προσθέσει κάτι που λείπει εδώ και χρονιά από την τροπαιοθήκη: Το πρωτάθλημα. Και στον Απόλλωνα δηλώνουν πως θα κάνουν τα πάντα για να υλοποιήσουν στο στόχο τους, έχοντας σαφώς ένα πιο «ελαφρύ» αγωνιστικό πρόγραμμα σε σχέση με τις τελευταίες σεζόν αφού απουσιάζουν τα ευρωπαϊκά μας στη φάση των ομίλων.

Ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πλέον όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Εμίλιο Ενσούε, επέστρεψε από μακρύ ταξίδι, αγωνιζόμενος σε δύο μάλιστα αγώνες με την Ισημερινή Γουινέα. Ο δυναμικός παίκτης, οριακά θα προλάβαινε και τη χθεσινή προπόνηση. Όσον αφορά στον Ντάνιελ Καρ επέστρεψε χθες και μπήκε σε ρυθμούς εκγύμνασης.

Ακόμα και στη χθεσινή προπόνηση, ο Σέρβος προπονητής του Απόλλωνα επιβεβαίωσε αυτά που γράφουμε από την Τρίτη. Ότι δηλαδή θα πάει με το πλάνο του τέως τεχνικού της ομάδας, μέχρι να «διαβάσει» όσο το δυνατόν καλύτερα το έμψυχο δυναμικό μέσα και από τα παιχνίδια. Ο Εμίλιο Ενσούε ουσιαστικά με μια προπόνηση θα είναι στην αποστολή, όχι όμως και στο αρχικό σχήμα αφού ο Σέρβος προπονητής δεν έχει πλήρη εικόνα για τον ακραίο αμυντικό.

Το πλέον λογικό σενάριο είναι να δούμε στο αρχικό σχήμα τους Ζοέλ Μολ , Ζοάο Πέδρο, Ατίλα Σάλαϊ, Εκτορ Γιούστε, Εστέβαν Σατσέτι, Σάσα Μάρκοβιτς, Αντριάν Σαρδινέρο, Γιάννη Γιαννιώτα, Εμίλιο Σελάγια, Χάμπο Κυριάκου ενώ για τη θέση του αριστερού μπακ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για  τους Ντιέγκο Αγκίρε, Γιώργο Βασιλείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ