aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν αφήνουν, πλέον, τίποτα στην τύχη…

Απόλλων: Δεν αφήνουν, πλέον, τίποτα στην τύχη…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά στην Αυστρία και κάθε μέρα φαίνεται η διαφορά στις κινήσεις τους. Αντλούν δυνάμεις που θα τους βοηθήσουν στις δύσκολες υποχρεώσεις στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει στη διάθεσή του και τους νεοφερμένους Μολ, Αγκίρε, Βολοτίνεν και Μπεσάτ, ενώ περιμένει πριν από το τέλος της εβδομάδας να ξεκαθαρίσουν και τα θέματα με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Ο Κύπριος προπονητής αξιολογεί το έμψυχο δυναμικό, κάτι που έπραξε και στο χθεσινό δυνατό φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα. Όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα ανακοινωθεί ο Γάλλος Σερζ Γκακπέ, ο οποίος προορίζεται για τα «φτερά» της επίθεσης. Εκτός από το τεστ με τον Ερυθρό Αστέρα, η ομάδα της Λεμεσού θα δώσει άλλα τρία παιχνίδια ώστε να μπει στις διπλές αναμετρήσεις με τη Ζαλγκίρις Κάουνας όσο γίνεται πιο καλά προετοιμασμένη για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Μπορεί να είναι το φαβορί με τους Λιθουανούς, όμως καλούνται οι κυανόλευκοι να προετοιμαστούν με κάθε σοβαρότητα ώστε να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους. Στη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, θα βρουν κατά πάσα πιθανότητα απέναντί τους την Μπραν Νορβηγίας, με την οποία θα πρέπει να είναι σαφώς πιο έτοιμοι.

Πέραν όμως από τις προπονήσεις και τα όνειρα που κάνουν για την προοπτική εισόδου στους ομίλους, ξέρουν πως θα πρέπει να παρουσιαστούν ενισχυμένοι και να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη. Είναι απαραίτητη η απόκτηση ενός στόπερ και ενός κεντρικού επιθετικού. Σε αυτές τις θέσεις, επιβάλλεται να προστεθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Και γι’ αυτό φροντίζει ο τεχνικός διευθυντής Πέτρος Κονναφής, ο οποίος κινεί τα νήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ