aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δείπνο σε όλους (vid & pics)

Απόλλων: Δείπνο σε όλους (vid & pics)

Δείπνο στους χορηγούς της και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης (17/12) στο Frankie’s Social η Εταιρεία Απόλλων. Οικοδεσπότης ήταν ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του στο Διοικητικό Συμβούλιου.

Την ομάδα εκπροσώπησαν ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών. Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος Κίρζης τόνισε την σημαντική και ευεργετική συνδρομή όλων των παρευρισκόμενων στην πορεία που διαγράφει η ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια και ευχήθηκε όπως η ομάδα δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση την οποία ξεκίνησε εδώ και δυο μήνες.

Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στο μεγάλο όραμα του ιδίου αλλά και των συνεργατών του για το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στη Λεμεσό, και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι σύντομα ο Απόλλωνας θα αγωνίζεται σε ένα γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του το επίτιμο μέλος της FIFA και της UEFA Μάριος Λευκαρίτης. Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ευχαριστεί όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Διεύθυνση και το υπαλληλικό προσωπικό του Frankie’s Social για την άψογη φιλοξενία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ