aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεύτερη νίκη με έπαθλο την αυτοπεποίθηση

Απόλλων: Δεύτερη νίκη με έπαθλο την αυτοπεποίθηση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο στόχος του Απόλλωνα αύριο στο Τσίρειο είναι να νικήσει τη Νέα Σαλαμίνα και να αξιοποιήσει τις απώλειες που θα έχουν οι άλλοι πρωταγωνιστές το Σαββατοκύριακο. Στην ενδεκάδα θα επανέλθει ο Φώτης Παπουλής, που δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών με την Δόξα. Αυτή η κίνηση ίσως οδηγήσει στην απόφαση να μην αγωνιστεί ο Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντινός έμεινε για αρκετό διάστημα εκτός δράσης, επανήλθε και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο ματς με τη Δόξα.

Για λόγους συντήρησης, είναι πιθανό να μην ξεκινήσει αύριο. Αν όμως είναι στην ενδεκάδα οι Παπουλής και Περέιρα, ίσως «θυσιαστεί» ένας από τους Πέδρο και Γιαννιώτα. Στην ενδεκάδα για δεύτερο σερί παιχνίδι θα είναι ο Εστέβαν Σατσέτι. Έμεινε εκτός ο Σάσα Μάρκοβιτς, ο οποίος δεν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Το δίδυμο Σατσέτι και Χ. Κυριάκου, στα καλά του μπορεί να κάνει πολλή δουλειά  να βοηθήσουν ανασταλτικά και να κουβαλήσουν την μπάλα και στην αντίπαλη περιοχή. πολύ καλά ο Ντιέγκο Αγκίρε και η απόδοση του από παιχνίδι σε παιχνίδι, είναι καλύτερη και πιο ουσιαστική, ειδικά όταν επιτίθεται προς την αντίπαλη εστία. Η συμβολή όλων θα είναι τεράστιας σημασίας για να κολλήσει αύριο μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη ο Απόλλων, η οποία θα δώσει δυναμική στους κυανόλευκους, ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ