aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Χρωστούν» πολλά στον ΑΠΟΕΛ

Απόλλων: «Χρωστούν» πολλά στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αυξάνονται οι πιθανότητες επανόδου του Εμίλιο Σελάγια. Ο Αργεντινός  επιθετικός ακολουθεί από χθες κανονικά όλο σχεδόν το πρόγραμμα των προπονήσεων και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.  Αντίθετα, θα μείνει εκτός πλάνου για ένα ακόμη παιχνίδι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι την Κυριακή, σε παιχνίδι που θα έχουν την ευκαιρία να νικήσουν και να συνεχίσουν την αντεπίθεση που ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή. Είναι η πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος, που στην ομάδα της Λεμεσού επικρατεί αισιοδοξία, πως όλα πλέον βαίνουν προς το καλύτερο.

Επικρατεί ηρεμία και διάχυτη είναι η εντύπωση πως δεν είναι μακριά η αγωνιστική, στην οποία ο Απόλλων θα πλησιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Για να ελπίζει θα πρέπει την Κυριακή στο Τσίρειο να «φτύσουν αίμα» οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή. Να πάρουν στα… πόδια τους το παιχνίδι και να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο τους να ξεμυτίσει.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία είδηση για Σάλαϊ: «Νιώθω περήφανος»

Οι κυανόλευκοι θεωρούν ότι «χρωστούν» πολλά στον ΑΠΟΕΛ και το ματς της Κυριακής φαντάζει σαν ευκαιρία για την πιο αποφασιστική αντίδραση. Στα δύο περσινά παιχνίδια που έγιναν στο Τσίρειο, αν και προηγήθηκαν οι κυανόλευκοι και στα δύο, ηττήθηκαν με 1-2 και 1-3. Οι Περέιρα και Σελάγια ήταν οι σκόρερ του Απόλλωνα, στα δύο παιχνίδια, στο ξεκίνημα των δύο ημίχρονων, όμως στο τέλος δεν μπόρεσαν να κερδίσουν. Δεν θέλουν με τίποτα στον ίδιο χρόνο να τριτώσει το κακό. Αν ηττηθούν θα κολλήσουν βαθμολογικά και θα θεωρηθεί γενική υποχώρηση, όμως το μόνο αποτέλεσμα που έχουν στο μυαλό τους είναι η νίκη, η οποία θα αναθερμάνει τις πιθανότητες τους για να κυνηγήσουν τη διάκριση, που θα τους βοηθήσει και ψυχολογικά για τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Τα τελευταία νέα ενόψει ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ