aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων: Χωρίς υποτίμηση, αλλά με την σκέψη στον ΑΠΟΕΛ

Aπόλλων: Χωρίς υποτίμηση, αλλά με την σκέψη στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η προετοιμασία του Απόλλωνα για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αλκή. Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με απογευματινές προπονήσεις και όλες οι ενδείξεις φέρουν τον Αυγουστή να σκέφτεται πρώτα το παιχνίδι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα, στο οποίο η νίκη θα δώσει στην ομάδα του ώθηση και ψυχολογία και μετά θα ασχοληθεί με τη Λάτσιο.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει για τον προσεχή αγώνα στη διάθεσή του και τον Παπουλή, ο οποίος προστέθηκε στους  τραυματίες, Γιούστε, Βασιλείου και Καραγιόλ, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι με κίτρινες κάρτες, Ρομπέρζ και Μάρκοβιτς. Ο Παπουλής, θα μείνει εκτός δράσης κυρίως για προληπτικούς λόγους, αφού αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις στο πέλμα του ποδιού του. Αντιθέτως, είναι σε πλήρη ετοιμότητα ο Μπρου, που ξεπέρασε το πρόβλημά του και ο Σουμά.

Ο Απόλλων είναι το ακλόνητο φαβορί απέναντι στην Αλκή, όμως δεν τίθεται θέμα χαλάρωσης ή υποτίμησης και οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και μετά να επικεντρωθούν στο ματς με τους Ιταλούς και αργότερα με τον ΑΠΟΕΛ. Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο ΓΣΠ και πιο πολύ μετά το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου, θα σκέφτονται τον ΑΠΟΕΛ και το σχέδιο απόδρασής τους από τη Λευκωσία.

Ο Απόλλων έχει ως στόχο την αναρρίχησή του στην κορυφή. Αν αυτό θα γίνει τις επόμενες αγωνιστικές, πριν τα Χριστούγεννα ή με τον νέο χρόνο δεν έχει σημασία. Το ζητούμενο είναι να κατακτήσουν στο τέλος τον τίτλο. Δεν θέλουν να νιώσουν ότι και πέρσι ή πρόπερσι, δηλαδή να τερματίσουν δεύτεροι και καταϊδρωμένοι. Γι’ αυτό και είναι απόλυτα έτοιμοι για κάθε δυσκολία που θα συναντήσουν. Και μπροστά τους είναι τώρα η Αλκή, μετά ο ΑΠΟΕΛ και μετά ο οποιοσδήποτε άλλος αντίπαλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ