aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Χαρακτήρας - ποιότητα - αντοχές

Απόλλων: Χαρακτήρας – ποιότητα – αντοχές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δυνατά στο κυνήγι του τίτλου παραμένει ο Απόλλων. Και απέναντι στην ΑΕΚ έδειξε χαρακτήρα, «φωνάζοντας» πως είναι δύσκολο να τον κερδίσεις και να τον εκτροχιάσεις από τον στόχο του.

Πρόκειται για το τρίτο στη σειρά παιχνίδι στο οποίο οι κυανόλευκοι δείχνουν χαρακτήρα και αντοχές. Και εξηγούμαστε: Στο εκτός έδρας ματς με την Ανόρθωση, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είχε μείνει με δέκα παίκτες από νωρίς λόγω της αποβολής του Σεμέδο κι όμως στάθηκε όρθια αποφεύγοντας την ήττα (0-0).

Ακολούθησε το παιχνίδι με την ΑΕΛ, στο οποίο έχανε μέχρι το 90’+4. Κατάφερε όμως να πάρει τον βαθμό και να μην ηττηθεί (1-1). Και προχθές έχανε στο 90’ με 1-2, όμως στα τρία λεπτά του χρόνου των καθυστερήσεων βρήκε τον τρόπο να γυρίσει το ματς και να φύγει με σπουδαία νίκη (3-2)!

Η επιστροφή του Απόλλωνα από την… κόλαση ήταν αξιοθαύμαστη. Δείγμα της ικανότητας και της αξιοπιστίας που βγάζει. Η ομάδα έχει χαρακτήρα, ποιότητα και ποδοσφαιριστές που το λέει η καρδιά τους. Εκεί που όλα φαινόντουσαν πως χάνονταν, έφερε τα κάτω-πάνω, κάνοντας το… άλμα.

Ο Απόλλων παρέμεινε στο κυνήγι του τίτλου, υποσκέλισε την ΑΕΚ και πέρασε δεύτερος, ενώ κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχει εξασφαλισμένη μια από τις θέσεις που θα τον οδηγήσουν για πέμπτη σερί σεζόν στην Ευρώπη.

Οι κυανόλευκοι έδειξαν επηρεασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο με την αποβολή του Ρομπέρζ, το ματς έμοιαζε με ρώσικη ρουλέτα, με την ΑΕΚ να πετυχαίνει δεύτερο γκολ στο 75’ και να δείχνει πως θα μπορούσε να κλέψει τους βαθμούς μέσα στο Τσίρειο. Ο Βινίσιους πρώτα έφερε το ματς στα ίσα και μετά ο Γκιέ Γκιέ, αγγίζοντας την μπάλα με το κεφάλι του, πρόλαβε τον Γιωργαλλίδη και έστειλε την ομάδα του στους εφτά ουρανούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ