aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Χάνει έδαφος ο Ρασάνι

Απόλλων: Χάνει έδαφος ο Ρασάνι

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η άφιξη του Παπουνασβίλι στο νησί μας ουσιαστικά σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την επισημοποίηση της συνεργασίας ανάμεσα στον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή και τον Απόλλωνα. Την ίδια ώρα, ο Ελμπά Ρασάνι, από τη στιγμή που καθυστερεί την απάντησή του, χάνει πολύτιμο έδαφος στη σχετική λίστα για τον ποδοσφαιριστή που θα έρθει για να ενισχύσει το αριστερό άκρο των γαλάζιων.

Ο  Γιάννης Πετράκης έχει εντοπίσει κι άλλον ποδοσφαιριστή με τον οποίο η διοίκηση του Απόλλωνα βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις. Έδαφος υπάρχει αλλά ακόμα είναι σε πρώιμο στάδιο, για να μπορεί κάποιος να πει με βεβαιότητα πως θα είναι ο εκλεκτός. Από εκεί και πέρα, η λεμεσιανή ομάδα ψάχνει μέσο ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορέσει να προσδώσει κάτι διαφορετικό από τους υφιστάμενους μέσους.

Για τη θέση του αριστερού μπακ, στον Απόλλωνα θα περιμένουν την κατάληξη του θέματος με τον Ατίλα Σάλαϊ. Ο Ούγγρος μπορεί να βοηθήσει και στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής και φάνηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια με Πάφος FC και Ερμή. Αν όμως προκύψει πρόταση και αποχωρήσει, τότε και μόνο οι γαλάζιοι θα κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση.

Από σήμερα εισέρχεται στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ανόρθωση. Τα δεδομένα παραμένουν τα ίδια για τον Αγκίρε, όσον αφορά στη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την ομάδα της Αμμοχώστου. Για την ενδεκάδα είναι πολύ νωρίς να λεχθεί κάτι αφού ο Πετράκης από σήμερα θα αρχίσει να καταστρώνει το πλάνο του. Η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική, καθώς η ομάδα της Λεμεσού με νίκη θα δημιουργήσει διαφορά έξι βαθμών από τη βαρωσιώτικη ομάδα και για άλλη μια αγωνιστική θα παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ