aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Χαλάλι μισθός και εμπιστοσύνη

Απόλλων: Χαλάλι μισθός και εμπιστοσύνη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τις προάλλες ο Σωφρόνης Αυγουστή στις δηλώσεις του έκανε δημόσια εύφημη μνεία στον Πέδρο για την επαγγελματικότητα και τον χαρακτήρα του. Κάτι που ο Κύπριος τεχνικός φυσικά και δεν συνηθίζει και ήταν από τις σπάνιες φορές που έπραξε κάτι τέτοιο. Όμως είχε τον λόγο του, αφού με τα όσα ανέφερε ήθελε να καταδείξει τι ακριβώς ζητά από τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που ο Πορτογάλος προσφέρει και με το παραπάνω στην ομάδα.

Στον πέμπτο του χρόνο στην ομάδα ο 33χρονος μπακ χαφ συνεχίζει να προσφέρει όσα πολύ λίγοι στην ομάδα και δικαίως αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, κάτι που έπραξε ο προπονητής του. Ο Πέδρο μετρά με τη φανέλα του Απόλλωνα 12 συμμετοχές και 1080 λεπτά (δώδεκα 90λεπτα) στο πρωτάθλημα και έχασε μόνο ένα παιγνίδι. Ο μόνος που βρίσκεται μπροστά του σε συμμετοχές δεν είναι άλλος από τον Ζοέλ Μολ, ο Ελβετός τερματοφύλακας που αποκτήθηκε κατά την καλοκαιρινή περίοδο από την Πάφο FC και μέχρι τώρα τιμά και το συμβόλαιο και την εμπιστοσύνη που έδειξε η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία προς το πρόσωπο του.

Διαβάστε επίσης: Έστειλε προτάσεις ο Απόλλωνας, τα δεδομένα με Τόνσο και τραυματίες

Ο Μολ αγωνίστηκε και στους δεκατρείς μέχρι τώρα αγώνες που έδωσε η ομάδα του και είναι ένας από τους πιο σταθερούς και καλούς τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Άλλος ένας νεοφερμένος, ο Ντιέγκο Αγκίρε κέρδισε από νωρίς το στοίχημα, σε ότι έχει να κάνει με την ποιότητα, αλλά και την προσφορά του στην ομάδα.

Στους δεκατρείς μέχρι τώρα αγώνες πρωταθλήματος μέτρησε 923’ λεπτά συμμετοχής (δέκα στην αρχική ενδεκάδα και μια φορά ως αλλαγή) και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έδωσε πάρα πολλά στην ομάδα μέχρι τώρα. Πέρα από τους τρεις πραναφερθέντς, ο τέταρτος…  σωματοφύλακας του Απόλλωνα είναι ο Χάμπος Κυριάκου που παρά τα προβλήματα τραυτισμού με τα οποία ταλαιπωρήθηκε ήταν στις επάλξεις σε 12 αγώνες και 1050 αγωνιστικά λεπτά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ