aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων/Μπίσεσβαρ: Οι οικονομικές λεπτομέρειες του deal

Απόλλων/Μπίσεσβαρ: Οι οικονομικές λεπτομέρειες του deal

Η μετεγγραφή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από τον ΠΑΟΚ στον Απόλλωνα είναι σε περίοπτη θέση και στα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης. Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για την παραχώρηση του Ολλανδού μεσοεπιθετικού στην ομάδα της Λεμεσού με τη μορφή δανεισμού, ενώ γίνονται συζητήσεις για το κατά πόσο θα υπάρχει και ρήτρα αγοράς το ερχόμενο Καλοκαίρι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr οι γαλάζιοι θα επωμιστούν το μισό συμβόλαιο του Μπίσεσβαρ που ανέρχεται στα 400.000 ευρώ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Στην τελική ευθεία έχει μπει η παραχώρηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από τον ΠΑΟΚ στον Απόλλωνα Λεμεσού με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες.

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθούν ακόμα και εντός της ημέρας οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τη μεταγραφή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στην κυπριακή ομάδα για τους επόμενους έξι μήνες.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σ’ ότι αφορά το κομμάτι του δανεισμού, ο ατζέντης του Ολλανδού μεσοεπιθετικού βρίσκεται στην Κύπρο, με το τελευταίο μέρος των συζητήσεων να αφορούν τη ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του 32χρονου ποδοσφαιριστή (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022) το καλοκαίρι από την ομάδα της Λεμεσού.

Αυτή την στιγμή υπάρχει συμφωνία ώστε ο Απόλλων να καλύψει το μισό περίπου συμβόλαιο του Μπίσεσβαρ (ένα ποσό που αγγίζει τις 400.000 ευρώ) μέχρι το τέλος της σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ