aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μπήκε με φόρα και μοιράζει «απαντήσεις»

Απόλλων: Μπήκε με φόρα και μοιράζει «απαντήσεις»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τι και αν είχε να αγωνισθεί από τις 7 Αυγούστου 2020 και δη, στη νίκη με 2-1 της Λα Κορούνια επί της Φουενλαμπράδα; Τι και αν πέρασε από τραυματισμό και πιο συγκεκριμένα πρόβλημα στον μηνίσκο, αδυνατώντας να βοηθήσει κατά τους πρώτους μήνες παρουσίας στον Απόλλωνα; Όταν ήλθε η ώρα του Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς να υπερασπίσει την εστία των κυανόλευκων, παρουσιάστηκε πανέτοιμος και συνέβαλε τα μέγιστα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας αγωνίσθηκε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, κάνοντας αισθητή την παρουσία του κάτω από το δοκάρια. Νικήθηκε μόνο στα δύο πρώτα, δηλαδή στη νίκη με το Παραλίμνι (2-1) και την ισοπαλία με την Ανόρθωση (2-2) ωστόσο, σε κανένα εξ αυτών δεν φέρει ευθύνη. Τόσο στο ντέρμπι με την ΑΕΛ (0-0) όσο και στο προχθεσινό ματς με την ΑΕΚ (2-0), διατήρησε μηδέν παθητικό, μετρώντας στο ενεργητικό του αρκετές σωτήριες επεμβάσεις.

Ο Γιοβάνοβιτς που βλέπει τον κόσμο από το 1 μέτρο και 90 εκατοστά, άρχισε να δίνει πειστικές απαντήσεις για την αγωνιστική του αξία και σε αυτούς που εξέφραζαν επιφυλάξεις, θέτοντας μάλιστα θέμα αποχώρησής του κατά τη δεύτερη μετεγγραφική περίοδο. Το πρώτο δείγμα είναι θετικό για τον 28χρονο και στον Απόλλωνα, ασφαλώς, θέλουν να πιστεύουν ότι θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Σύμφωνα με τα στατιστικά που αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Σέρβος τερματοφύλακας μετρά μέχρι στιγμής 14 αποκρούσεις!

Στη φαρέτρα του Γιάννη Πετράκη, υπενθυμίζουμε, βρίσκεται άλλος ένας εξίσου ικανός πορτιέρε. Ο λόγος για τον 22χρονο Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος αγωνίσθηκε κατά την τρέχουσα σεζόν σε 26 αγώνες του Απόλλωνα, αποδεικνύοντας την αξία του. Επομένως, ο συναγωνισμός για τη θέση κάτω από τα δοκάρια είναι πλέον έντονος καθώς υπάρχουν δύο πολύ καλές επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ