aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μπαλωθιές στην Κρήτη με πολλούς γνώριμους

Απόλλων: Μπαλωθιές στην Κρήτη με πολλούς γνώριμους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τους ξέρει, τον ξέρουν και το μόνο σίγουρο είναι πως στο ιστορικό «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ, ο Απόλλων επιβάλλεται να φορέσει το καλό ευρωπαϊκό κοστούμι ώστε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, εννοείται ότι οι κυανόλευκοι θα πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για να υπερκεράσουν το εμπόδιο των Κρητικών, οι οποίοι αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη στη Σούπερ Λιγκ. Τερμάτισαν στην 6η θέση, εξασφάλισαν μία θέση στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ (λόγω τιμωρίας του Παναθηναϊκού), σφραγίζοντας παραλλήλως την επιστροφή στα σαλόνια της Ευρώπης μετά από 20 χρόνια.

Στον Απόλλωνα, θα συναντήσουν πολλούς παλιούς γνώριμους στο Ηράκλειο. Τους τέως παίκτες της ομάδας Άνδριαν Σαρδινέρο, Βαχίντ Σελίμοβιτς αλλά και τους Πραξιτέλη Βούρο, Μπόι Βάτερμαν που έπαιξαν επί σειρά ετών στον ΑΠΟΕΛ. Βοηθός προπονητής είναι ο Περικλής Παπαπαναγής, ο οποίος διετέλεσε συνεργάτης του Σωφρόνη Αυγουστή πριν από δύο χρόνια. Προπονητής είναι ο Γιώργος Σίμος που πέρασε επίσης από την Κύπρο, αγωνιζόμενος σε ΑΕΛ και ΑΕΚ.

Ο ΟΦΗ απέκτησε οκτώ ποδοσφαιριστές. Ξέχωρα από τους Σαρδινέρο, Σελίμοβιτς, Βούρο, Βάτερμαν, πρόσθεσε στο ρόστερ τον 22χρονο αμυντικό Αμπντούλ Ραχμάν Ουές (ελεύθερος από Πλατανιά), τον 19χρονο επιθετικό  Φρίξο Γρίβα (ελεύθερος από Πανιώνιο), τον 22χρονο επιθετικό Αλέξανδρο Γκαγκαλατζίδη και τον 20χρονο αμυντικό Απόστολο Διαμαντή (ελεύθεροι από ΠΑΟΚ). Έφυγαν οι Μ. Περδίκης, Π. Δεληγιαννίδης, Ζοάο Βίκτορ, Γ. Κουτρουμπής, Γ. Δερμιτζάκης, Κρ. Μπράουν, Μ. Μπολάκης, Αν. Νάστος, Κ. Καλαϊτζάκης, Θ. Ντίνας, Μεγιάδο, Σεμέντο, Δ. Μάνος.

Με βάση το πρόγραμμα προετοιμασίας, ο ΟΦΗ θα δώσει άλλα δύο φιλικά παιχνίδια έως την έναρξη της Σούπερ Λιγκ. Μέχρι στιγμής τα είπε φιλικά με την Αναγέννηση Ιεράπετρας (4-0), τον Γιούχτα (0-0), τον Παναθηναϊκό (0-1) και τον Ατρόμητο (0-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ