aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αξιώνει €250.000 και βάλε για να έρθει ο Χριστοδουλόπουλος…

Απόλλων: Αξιώνει €250.000 και βάλε για να έρθει ο Χριστοδουλόπουλος…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η αλήθεια είναι πως χάθηκε αρκετός χρόνος με την υπόθεση του Ντάνιελ Λάρσον. Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, επέμενε στον Σουηδό, εξάντλησε τα περιθώρια, αλλά ο μέχρι πρότινος παίκτης του Άρη Θεσσαλονίκης, προέβαλλε συνεχώς νέα επιχειρήματα. Το ναυάγιο με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, έφερε εκ νέου τον Κύπριο κόουτς στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα συμβάλει αποφασιστικά στην καλύτερη επιθετική οργάνωση του συνόλου. Ένα «οκταροδεκάρι», δηλαδή.

Καθημερινώς προτείνονται παίκτες και η σχετική λίστα ανανεώνεται, με τους κυανόλευκους να μην αγχώνονται. Θέλουν να συνάψουν συνεργασία με την καλύτερη επιλογή ποδοσφαιριστή, καθώς πρόκειται για μία πολύ σημαντική θέση στο ρόστερ.

Επί της παρούσης, ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει προκρίνει δύο περιπτώσεις, ενημέρωσε τη διοίκηση κι αναλόγως των εξελίξεων, θα δράσει ο Κύπριος προπονητής. Μεταξύ των πολλών παικτών που έχουν προταθεί είναι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό Πειραιώς και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου σταθμού στην καριέρα του. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο 33χρονος δεν αποτελεί προτεραιότητα στο παρόν στάδιο, χωρίς με αυτό να σημαίνει πως έχει διαγραφεί το όνομά του.

Σε περίπτωση που δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με άλλον παίκτη, τότε δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να «σκάσει» πρόταση στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Στον Απόλλωνα, γνωρίζουν το κασέ του Ελλαδίτη παίκτη, το οποίο χαρακτηρίζουν ψηλό. Αξιώνει ετησίως ένα ποσό που ξεπερνά τις 250.000 ευρώ, με τους κυανόλευκους να εξαντλούν τα περιθώρια με άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είναι τόσο «αλμυροί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ