aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αυγουστή… με πλεονέκτημα

Απόλλων: Αυγουστή… με πλεονέκτημα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων επέστρεψε μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και αυτό που έχει σημασία είναι να αποτελέσει αρχή νέων επιτυχιών η νίκη της περασμένης Κυριακής επί του Ολυμπιακού (3-1). Γι’ αυτό άλλωστε από την επόμενη ημέρα της αναμέτρησης με τους μαυροπράσινους, οι κυανόλευκοι γύρισαν σελίδα, με την πυξίδα τους να έχει στραφεί στο Δασάκι, όπου στις 19 του μήνα θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Έγινε το πρώτο βήμα…

Οι εμφανίσεις και οι ήττες που δέχτηκαν επί των ημερών του Ιβάν Βουκομάνοβιτς, ανήκουν στο παρελθόν και η ομάδα κινείται πάλι υπό τις εντολές του Σωφρόνη Αυγουστή. Την Κυριακή, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν με την παλιά, γνωστή τους απόδοση και στις κινήσεις τους φάνηκε η ζωηράδα και η διάθεση.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Ξαναγίνεται συμπαγής και «ωραίος»

Ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Περέιρα, τον Γκακπέ και τον Βασιλείου για τη συνέχεια, ενώ από τις προπονήσεις αυτών των ημερών θα απουσιάσουν επίσης οκτώ διεθνείς. Πάντως, η διακοπή ήρθε γάντι για τον Απόλλωνα, του οποίου οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν χωρίς την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η τρίτη σεζόν του Σωφρόνη Αυγουστή στον Απόλλωνα δεν θα περιλαμβάνει τον φόρτο των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: To ιατρικό δελτίο και η μαζική αποχώρηση από το Κολόσσι

Τις δύο προηγούμενες, με τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα της Λεμεσού έβγαζε μια καταπόνηση από τη μέση και προς το τέλος του πρωταθλήματος, με τις βαθμολογικές απώλειες να ήταν σημαντικές, καθώς του στερούσαν τη δυνατότητα να μπει φρέσκος στην τελική ευθεία. Ο τεχνικός του Απόλλωνα και γενικά η ομάδα, θα έχει ένα υπέρτατο συν, σε σχέση με τις δύο τελευταίες χρονιές.

Διαβάστε επίσης: Zοάο Πέδρο: «Δεν κοιμήθηκε κανείς στην πτήση, η κορυφαία στιγμή»

Δεν θα πηγαινοέρχονται στην Ευρώπη, δεν θα τρέχουν στα αεροδρόμια και λογικά με ένα μόνο παιχνίδι την εβδομάδα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Αυτό το στοιχείο θα πρέπει να το αξιοποιήσουν, για να δώσουν ένα πιο έντονο χρώμα στην πορεία τους οι κυανόλευκοι. Παράλληλα, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει καλύτερα όλους τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ