aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Άτυχος στην πιο κρίσιμη καμπή και το... υπαρκτό σενάριο

Απόλλων: Άτυχος στην πιο κρίσιμη καμπή και το… υπαρκτό σενάριο

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Άτυχος στάθηκε ο Απόλλων, ο οποίος λίγες ώρες (Κυριακή, 17:00) πριν το καθοριστικό ντέρμπι της Λεμεσού με αντίπαλο την ΑΕΛ, δέχθηκε το «χτύπημα» του κορωνοϊού. Χτύπημα το οποίο μάλιστα ήταν διπλό, όσον αφορά ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ ένα κρούσμα αφορά μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Τέσσερις μόνο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την ανάδειξη του πρωταθλητή για τη σεζόν 2020-21, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και το κυριακάτικο ντέρμπι θα κρίνει πολλά.

Παράλληλα, με δεδομένο πως το Σάββατο (17/4) θα πραγματοποιηθούν νέα διαγνωστικά τεστ, δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα, σε περίπτωση εντοπισμού δύο ακόμα κρουσμάτων, τα οποία να αφορούν ποδοσφαιριστές. Βάση του πρωτοκόλλου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ο Απόλλων σε μια τέτοια περίπτωση, θα κατέχει το δικαίωμα να ζητήσει αναβολή των αγώνων του που είναι προγραμματισμένοι εντός των εφτά ημερών από την ημέρα εξεύρεσης των θετικών κρουσμάτων.

Το πρωτόκολλο της ΚΟΠ:

«Σε περίπτωση που υπάρχουν 4 θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές στην ίδια ομάδα οι οποίοι είναι στο κατάλογο Α, της ομάδας Ανδρών του σωματείου, τότε οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι εντός 7 ημερών από το πρώτο θετικό κρούσμα, μετά από αίτημα του Σωματείου, αναβάλλονται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ