aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αριθμοί που προκαλούν κατάθλιψη

Απόλλων: Αριθμοί που προκαλούν κατάθλιψη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η αντεπίθεση μπορεί να πετύχει στον Απόλλωνα, όμως για να πιάσει τόπο η προσπάθεια θα πρέπει να ξαναβρεί την ικανότητα του στο σκοράρισμα. Σε τέσσερις αγώνες μακριά από την έδρα του, πήρε μόλις ένα βαθμό και άφησε πίσω έντεκα, ενώ στα άλλα δύο παιχνίδια που έδωσε εντός έδρας πήρε τις νίκες. Από τους 18 βαθμούς που διεκδίκησε, κέρδισε μόλις τους εφτά. Οι κυανόλευκοι σε έξι αγώνες σημείωσαν 7 γκολ και δέχτηκαν 8, ενώ σκόραραν μόλις τρεις ποδοσφαιριστές, οι Γιαννιώτας (3), Σελάγια (3) και Γκακπέ (1). Αυτοί είναι αριθμοί που επιβάλλεται να αλλάξουν από την επόμενη αγωνιστική για να έχει καλύτερη πορεία η ομάδα.

Με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, είχε ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι, όμως η αστοχία και η ατυχία κατέτρεξαν τον Απόλλωνα, ο οποίος θυμίζουμε πως κουβαλούσε από την Ευρώπη και την περσινή περίοδο, εξαιρετικά στατιστικά νούμερα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή καλείται να βρει τις λύσεις για να ανασυνταχθεί η ομάδα του, η οποία διαθέτει εξαιρετικούς επιθετικούς. Το παιχνίδι στο Δασάκι, έστειλε πολλά μηνύματα, τα οποία θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βγάλουν αντίδραση, γιατί είναι οι ίδιοι που χάρισαν πολλές επιτυχίες στον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Ένας φτωχός και μόνος καουμπόι

Υπάρχει ακλόνητη πίστη, πως όλα στη συνέχεια θα πάνε καλύτερα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Κάποια πράγματα είναι γεγονός πως δεν άρεσαν το περασμένο Σάββατο, όπως το γεγονός πως κάποιοι ποδοσφαιριστές έκαναν του κεφαλιού τους. Στο γκολ, που δέχθηκε, προηγήθηκε φάουλ πάνω στον Πίττα, όμως η άμυνα στη συνέχεια, πιάστηκε απροετοίμαστη. Τα λουριά πρέπει να σφίξουν, οι ποδοσφαιριστές να αναλάβουν πιο πολλές πρωτοβουλίες και να αποδείξουν πως δεν ήταν τυχαία η επιστροφή του προπονητή τους.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Άνεμος αισιοδοξίας στο Κολόσσι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ