aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αριστερός μπακ ή αλλιώς, ιστορία ο πόνος

Απόλλων: Αριστερός μπακ ή αλλιώς, ιστορία ο πόνος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στάθηκε πολύ άτυχος ο Μίλαν Κερμπρ, αλλά είναι και οι ατυχίες μέρος του ποδοσφαίρου. Ο Τσέχος, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση υπέστη δισκοκήλη και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες. Ο Κερμπρ θα υποβληθεί αμέσως σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματός του και θα διαγραφεί από το ρόστερ του Απόλλωνα για να ανοίξει θέση, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν οι κυανόλευκοι στην αντικατάστασή του. Δεν έχει προκύψει κάποια ανακοίνωση, που να φανερώνει πως έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Η απόκτηση αριστερού μπακ αποτελεί μια πονεμένη ιστορία για τον Απόλλωνα, αφού πάνω από ένα χρόνο δεν έμειναν οι Σεγκάρες, Ντιόγκο, Ντομίνγκεζ, Ελίζιο, Γκόμες. Ακόμη και ο Σαντάνα, που μέτρησε πέρσι καλές εμφανίσεις δεν έμεινε λόγω διαφωνίας στο οικονομικό. Και φτάσαμε στην τρέχουσα σεζόν, όπου τα γεγονότα είναι γνωστά σε όλους, με τον Απόλλωνα να βγαίνει στο παζάρι για να βρει νέο αριστερό μπακ, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα στεριώσει στην ομάδα. Πάλι καλά όμως που από το καλοκαίρι του 2012 βρίσκεται στην ομάδα ο Γιώργος Βασιλείου και δίνει μόνιμα τις λύσεις στη συγκεκριμένη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ