aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αρέσει ο Τάλις για το αριστερό άκρο της άμυνας (vids)

Απόλλων: Αρέσει ο Τάλις για το αριστερό άκρο της άμυνας (vids)

Μετά και το ζήτημα που προέκυψε με τις εργομετρικές εξετάσεις του Αλεξάντερ Μπίτνερ, ο Απόλλων κινήθηκε άμεσα για άλλον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Σύμφωνα με πληροφορίες μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και ο Τάλις Άλβες Περέιρα Ολιβέιρα.

Πρόκειται για 21χρονο (10.02.1999) Βραζιλιάνο αριστερό μπακ χαφ, που αγωνίζεται στην Κροατική Όσιγιεκ, τα τελευταία 4,5 χρόνια. Από τους Κροάτες αποκτήθηκε σε ηλικία 18 σχεδόν χρονών από τη Βραζιλιάνικη Παρανά και αρχικά αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα.

Το 2019 πραγματοποίησε το ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα και έκτοτε κατάφερε να αγωνιστεί σε 56 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος αγωνίστηκε σε 8 ματς πρωταθλήματος, με τελευταία την τελευταία του συμμετοχή να είναι στις 19 Δεκεμβρίου, κόντρα στη Σίμπενικ. Η Όσιγιεκ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Κροατικού πρωταθλήματος, ισοβαθμώντας με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στος 39 βαθμούς.

Με δεδομένο ότι αύριο είναι η τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν γρήγορα. Σε περίπτωση που αποκτηθεί δε χρειάζεται να αποχωρήσει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, αφού θα εγγραφεί στο κατάλογο Β’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ