aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Άρχισε να… κερδίζει καρδιές ο Μολ

Απόλλων: Άρχισε να… κερδίζει καρδιές ο Μολ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ζοέλ Μολ, ήθελε τον χρόνο του, όπως κάθε ποδοσφαιριστής που μετακινείται από μια ομάδα σε άλλη. Ο Ελβετός τερματοφύλακας μετά την παρουσία του στην Πάφος FC, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε εξαιρετικές εμφανίσεις, είναι από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο βασικός τερματοφύλακας του Απόλλωνα.

Δεν ήταν και ό,τι πιο εύκολο για τον Μολ, να πάρει τη θέση του Μπρούνο Βάλε, όχι μόνο κάτω από τα δοκάρια, αλλά και να κερδίσει και τις καρδιές των οπαδών του Απόλλωνα. Η μετακίνηση του Μολ συνέπεσε με τον αποκλεισμό από την Αϊντχόφεν και τα όσα ακολούθησαν με την προσωρινή διακοπή της συνεργασίας με τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Η ομάδα είχε δείξει σημάδια αρνητικής συμπεριφοράς και δεν θα μπορούσε και ο τερματοφύλακας της ομάδας να μην επηρεαστεί. Η αξία του Ελβετού είναι αποδεδειγμένη και στα τελευταία παιχνίδια, έχει δείξει πως και αυτός έχει συνέλθει.  Έχει αγωνιστεί και στα εννέα παιχνίδια του πρωταθλήματος και είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει το απόλυτο των συμμετοχών για την ομάδα της Λεμεσού.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και στο προηγούμενο με την Ένωση, είχε κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις, οι οποίες κράτησαν όρθια την ομάδα του σε δύσκολες στιγμές. Είναι φανερό πως ο Απόλλων, με ένα πολύ καλό Μολ, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ