aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Απόλυτο αφεντικό ο Αυγουστή

Απόλλων: Απόλυτο αφεντικό ο Αυγουστή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι «εκκαθαρίσεις» έπρεπε από κάπου να αρχίσουν στον Απόλλωνα. Ο τεχνικός διευθυντής Πέτρος Κονναφής, μετά τη νέα ήττα που δέχθηκαν οι «κυανόλευκοι» και υπό την πίεση των οπαδών της ομάδας που δεν καλοέβλεπαν την παραμονή του στο Κολόσσι, δεν είχε άλλη επιλογή, από του να υποβάλει την παραίτησή του. Όπως και έπραξε, γνωστοποιώντας την απόφασή του με μια λιτή ανακοίνωση, εξηγώντας πως η παραίτησή του είναι «οριστική και αμετάκλητη».

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Έδωσε παραίτηση και έφυγε ο Κονναφής

Ο Απόλλων προχωρεί πλέον με απόλυτο αφεντικό τον Σωφρόνη Αυγουστή, καθώς δεν πρόκειται να τοποθετηθεί άλλος στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Ο προπονητής των «κυανόλευκων», έπιασε ήδη δουλειά, από την επομένη του αγώνα με την ΑΕΛ. Μεσολάβησε και η εβδομάδα από τον χαμένο αγώνα με τον Εθνικό και η προσπάθειά του είναι να μεταμορφώσει την ομάδα του. Αυτό δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, όμως δεν λησμονεί κανείς, πως οι ποδοσφαιριστές δεν ξέχασαν από τη μια στιγμή στην άλλη το ποδόσφαιρο που μας παρουσίαζαν τους προηγούμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης: Έντονος ο Φανούριος: «Δεν είμαστε παλαβοί, τα περί ξυλοδαρμών είναι σενάρια»

Το ζητούμενο για το τεχνικό επιτελείο, είναι να μεταδώσει ξανά τη… φλόγα του ενθουσιασμού στους ποδοσφαιριστές για να επιστρέψει άμεσα η ομάδα στις νίκες. Ευθύνες είναι εύκολο να αποδοθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά δεν λησμονεί κανείς πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης ανήκει στους πρωταγωνιστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ