aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αποδυναμώθηκε, μα θα το παλέψει

Απόλλων: Αποδυναμώθηκε, μα θα το παλέψει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι απουσίες έγιναν συνήθεια για τον Απόλλωνα το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν έχουν ούτε τον χρόνο, ούτε την πολυτέλεια να κοιτάζουν πίσω. Προέχει η ανασύνταξη όλων των δυνάμεων για να παρουσιαστεί συνεπής με όλα τα «ραντεβού», που έχει η ομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το οπλοστάσιο μπορεί να αποδυναμώθηκε, όμως υπάρχουν ακόμη πολλά αποθέματα δυνάμεων, μέχρι να πέσει η αυλαία. Η υποχρεωτική απουσία του Ρομπέρζ φέρνει στο προσκήνιο αλλαγές στο κέντρο της άμυνας του Απόλλωνα, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ομόνοια. Δίπλα από τον Γιούστε θα αγωνιστεί ο Σελίμοβιτς, ενώ αλλαγές θα έχουμε και στη μεσαία γραμμή, όπου εκτός από τους Μάρκοβιτς και Σατσέτι, θα πάρει θέση βασικού και ο Μπρου. Οι κυανόλευκοι θα ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι, στο οποίο ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Το ματς είναι κομβικής σημασίας, όσο κι αν οι απουσίες που έχει ο Απόλλων, δηλαδή οι Παπουλής, Περέιρα, Κυριάκου, Ρομπέρζ, Καραγιόλ, μειώνουν τις επιλογές του Αυγουστή. Είναι απόλυτα έτοιμος και ο Φοπαλά που μπήκε σαν αλλαγή στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Γάλλος που έχασε πολλά παιχνίδια, είναι πιο ξεκούραστος και από τα πόδια του περιμένουν πολλά. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει από την αρχή και να μείνει έξω ένας από τους Σαρδινέρο ή Σκέμπρι.

Στη φάση που βρίσκεται ο Απόλλων, όλοι είναι απαραίτητοι και ο τεχνικός της ομάδας, θα κάνει την καλύτερη διαχείριση στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο Απόλλωνας καλείται να μπει στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, επιδεικνύοντας προσοχή και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Η άμυνα καλείται να προσέξει και να μην αφήσει την αντίπαλό της να δημιουργήσει ευκαιρίες που θα θέσουν σε κίνδυνο την εστία του Βάλε. Από εκεί και πέρα, οι μέσοι και οι επιθετικοί θα πρέπει να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα βρουν.

Η Ομόνοια παρουσιάζεται ανεβασμένη τελευταία και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Μπορεί η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή να κέρδισε την Ομόνοια και στους τρεις προηγούμενους αγώνες που έδωσε μαζί της στο πρωτάθλημα, ωστόσο αύριο θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και οι ποδοσφαιριστές χρειάζεται να καταθέσουν στο γήπεδό τους, όλη την ενέργειά τους. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές κουβαλούν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους και η απόδοσή τους έχει επηρεαστεί, όμως είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την υπέρβασή τους για να μη χαθεί η χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ