aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Από τον Εθνικό… στην ΑΕΛ τρία χρόνια δρόμος

Απόλλων: Από τον Εθνικό… στην ΑΕΛ τρία χρόνια δρόμος

Δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν στις τάξεις του Απόλλωνα το απόγευμα της Κυριακής (2/2) και το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Οι κυανόλευκοι γνώρισαν την ήττα με 0-2, σ’ ένα ντέρμπι που δεν φόρεσαν το καλό τους κουστούμι και παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, με αποτέλεσμα να δεχθούν μια δίκαιη ήττα που τους κατέβασε ένα σκαλοπάτι στον βαθμολογικό πίνακα (4η θέση).

Η νίκη των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού έσπασε το σερί 10 συνεχόμενων νικηφόρων αγώνων στην δεύτερη θητεία του Σωφρόνη Αυγουστή. Με την επιστροφή του Κύπριου τεχνικού στο Κολόσσι (μετά την φυγή του Βουκομάνοβιτς), όλα πήραν τον δρόμο τους και ο Απόλλωνας άρχισε τη δική του αντεπίθεση ώστε να βρεθεί στα ψηλά στρώματα και να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις αποτυχίες στις αρχές της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Αυγουστή: «Δίκαια μας κέρδισε η ΑΕΛ…»

Παρατηρώντας την στατιστική πλευρά του πρωταθλήματος, η ΑΕΛ είναι η δεύτερη ομάδα που έσπασε το σερί 10 νικηφόρων αγώνων του Απόλλωνα επί εποχής Αυγουστή. Στην πρώτη θητεία του Κύπριου τεχνικού, ο Εθνικός Άχνας πήρε την ισοπαλία (2-2) στο Δασάκι τη σεζόν 2016-17 και σταμάτησε (πάλι Φεβρουάριο μήνα) το σερί των κυανόλευκων, ενώ η συμπολίτισσα το έπραξε για δεύτερη φορά με τον Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας.

Σαφώς και μια ήττα δεν φέρνει την καταστροφή στις τάξεις του Απόλλωνα, η οποία σε κάποια φάση θα ερχόταν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και το ξέρουν όλοι στην ομάδα της Λεμεσού. Οι παίκτες του Αυγουστή δεν παρουσιάστηκαν όπως θα έπρεπε, ενώ απώλεσαν τεράστια ευκαιρία στο πρώτο μέρος (το σκορ ήταν στο 0-0) με τον Γιαννιώτα που αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Βοζίνια.

Μάλιστα, ο Κύπριος κόουτς εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα του θα επιστρέψει, ενώ τόνισε πως απομένουν αρκετά παιχνίδια ώστε να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Ο Απόλλωνας καλείται να δει την επόμενη μέρα από σήμερα (3/2) και να επιστρέψει στις νίκες από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ (9/2), αφήνοντας πίσω του μια και καλή την ήττα από την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ