aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Από τον Μπέλετς στους Αλέν και Κότνικ

Απόλλων: Από τον Μπέλετς στους Αλέν και Κότνικ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Άλλη μια αναποδιά έχει να προσπεράσει ο τεχνικός του Απόλλωνα μέσα στις επόμενες λίγες ώρες, αφού ο τραυματισμός του Ζοελ Μολ φέρνει τούμπα ότι είχε στο μυαλό του. Μετά την ολοκλήρωση της επανένταξης του Γκακπέ στον Απόλλωνα, ο Σωφρόνης Αυγουστή τρέχει για να βρει τερματοφύλακα με τους Βιντ Μπέλετς, τον Γαλλο Μπόμπι Αλέν ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά και τον Σλοβένο Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Πανιωνίου να είναι στη λίστα υποψηφίων.

Ο Γκακπέ είναι, πλέον, ο εκλεκτός  του Κύπριου τεχνικού για την επιθετική γραμμή, την ίδια ώρα που η λεμεσιανή ομάδα θα χρειαστεί να κάνει άλλη μια προσθήκη για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Απόλλων, έτσι και αλλιώς θα αποκτούσε έναν επιθετικό αλλά η αναποδιά με τον τραυματισμό του Μόλ ανάγκασε την διοίκηση των γαλάζιων να μετρήσει τα κουκιά της και να καταλήξει στον Σερζ Γκακπέ για να ολοκληρώσει με την κίνηση αυτή την επιθετική γραμμή.

Γιατί όμως η επιλογή Γκακπέ; Πρώτον γιατί ξέρει καλά την ομάδα και τους παίκτες και έτσι δεν θα χρειαστεί να περάσει  ένα χρονικό διάστημα για να ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα και να προσαρμοστεί στα αποδυτήρια των γαλάζιων. Δεύτερον και ίσως σημαντικότερο, ο Απόλλων είχε ξεκαθαρίσει, όταν είχε παρθεί η απόφαση για την διακοπή της συνεργασίας πως δεν ήταν για αγωνιστικούς λόγους, αλλά κυρίως για τους τραυματισμούς του.

Κανένας στους γαλάζιους δεν αμφισβήτησε την ποδοσφαιρική του ικανότητα άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως τον ποδοσφαιριστή τον είχε διαλέξει ο Σωφρόνης Αυγουστή. Παράλληλα, ο Γκακπέ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Απόλλωνα κάτι που σημαίνει πως θα λάμβανε κανονικά τον μισθό του από τους γαλάζιους αφού δεν είχε βρεθεί συμβιβαστική λύση διαζυγίου. Με τη σημείωση ότι ο παίκτης δεν είχε φύγει ποτέ από την Λεμεσό και γυμναζόταν κανονικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ